![]() |
|
خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب (/thread-6912.html) صفحهها: 1 2 |
RE: خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب - arman1356 - ۱۶-۶-۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ صبح دوستان عزیز من همچنان با این مشکل مواجهه هستم و نتوانستم راه حلی بر ای این مشکل بیایم . بنا براین چنانچه دوستان بزرگوار برنامه نویس جوملا می توانند برای من این ماژول خاص را برنامه نویسی نمایند اعلام نمایند . با تشکر RE: خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب - محمدسلیمانی - ۱۶-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ صبح این افزونه اسمش روش هست دیگه پربازدیدترین مطلب اگه میخوای لیستی اختصاصی داشته باشه بهتره از ماژول های نمایش اخبار استفاده کنی یا همونطور که دوستان اشاره کردند مجموعه مطلب رو تغیر بده RE: خارج کردن لینک مطلب از پربازدید ترین مطلب - arman1356 - ۱۸-۶-۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ عصر (۱۶-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ صبح)mohammas نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست عزیز چنانچه پست های قبلی را مطالعه کرده باشید در این خصوص مفصل بحث شده است . خود من هم این موضوع را می دانم که نام این ماژول پربازدید ترین مطالب است . اما : -چنانچه مطلبی در زمره پر بازدید قرار بگیرد امکان دارد تا سالیان سال در آنجا بماند - اگر مجموعه را تغییر دهم نمی توانم یک مطلب را در دو مجموعه ثبت نمایم مگر اینکه بخواهم جدا جدا آنها را دو بار ثبت نمایم. -در هر صورت من یک ماژول سفارشی می خواهم ، لطفاً دوستان برای زیاد کردن پست های خود جواب تکراری ندهند . با تشکر |