![]() |
|
ماژول منو آبشاري پيشرفته ARI Ext Menu برای جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html) +--- انجمن: ماژول های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-67.html) +---- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-68.html) +---- موضوع: ماژول منو آبشاري پيشرفته ARI Ext Menu برای جوملا (/thread-684.html) |
RE: ماژول منو آبشاري پيشرفته ARI Ext Menu سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - esitala - ۱۹-۱-۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ صبح دوستان عزیز سلام من این افزونه رو ترجمه کردم و البته بررسی Css اون رو انجام ندادم که اگه اساتید لطف کنند مشکلات اونرو برطرف کنند. RE: ماژول منو آبشاري پيشرفته ARI Ext Menu سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - masoudline - ۱۹-۱-۱۳۹۰ ۰۶:۵۶ صبح آقا از اینکه وقت گذاشتید ممنون ولی این ماژول با قالبهای آرتیستر مشکل داره اگه ممکنه اون رو برطرف کنید الان سایت من هم از قالب آرتیستر استفاده کردم و این مشکل رو دارم. با تشکر RE: ماژول منو آبشاري پيشرفته ARI Ext Menu سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - hayat - ۱۹-۱-۱۳۹۰ ۰۵:۱۲ عصر با سلام كساني كه ميخواهند اين ماژول ترجمه شود مراد شان اين نيست كه كلمات آن ترجمه شود. كلمات ان را در آن حد همه ميتوانند بفهمند. مراد درخواست كنندگان اين است كه ماژول راست به چپ شود. خواهشمند است اگر كسي ميتواند اين كار را انجام دهد RE: ماژول منو آبشاري پيشرفته ARI Ext Menu سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - Reza Ganji - ۱۹-۱-۱۳۹۰ ۰۶:۲۶ عصر بله ما هم متوجه هستيم ولي بايد سي اس اس وارد بود تا اينكار انجام شود. من از چند تن از دوستان درخواست كردم ولي هنوز جواب نداده اند. به هرحال اقاي مهاجر زحمت ترجمه زبان را كشيدند انشاالله اين مشكل سي اس اس هم حل ميشه. البته براي استفاده براي منو يك تك level مشكلي نيست ولي براي رديف كردن زيرمنوها كمي مهارت ميخواد RE: ماژول منو آبشاري پيشرفته ARI Ext Menu سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - masoudline - ۱۹-۱-۱۳۹۰ ۰۹:۲۲ عصر آقا دستتون درد نکنه ما که هنوز هم منتظر هستیم امیدوارم که هر چه زودتر سی اس اس این ماژول کارآمد هم ترجمه بشه به نظر من همون زبونش انگیلیش باشه بهتره فقط جهت رو عوض کنید.در ضمن روی قالبهای آرتیستر هم چک کنید تا مشکل نداشته باشه ... ما همچنان منتظریم... ![]() ![]() ![]()
RE: ماژول منو آبشاري پيشرفته ARI Ext Menu سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - masoudline - ۲۲-۱-۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ صبح آقا دمتون گرم بازم منتظر بمونیم شما گفتید درخواست بدید ماهم دادیم یعنی اینقدر طول میکشه!!!!!!!!!!!!!!
RE: ماژول منو آبشاري پيشرفته ARI Ext Menu سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - tarantino - ۲۲-۱-۱۳۹۰ ۰۴:۴۷ صبح در سايت سازنده اين ماژول عنوان شده كه اين ماژول امكان راست چين شدن نداره! البته همونطور كه آقاي گنجي عنوان كردند تنها در حالت تك level راست چين ميشه ولي اگر زير منو افزوده بشه امكان راست چين شدن نداره RE: ماژول منو آبشاري پيشرفته ARI Ext Menu سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - masoudline - ۲۲-۱-۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ عصر خب این راست چین نمیشه درسته .... ولی این ماژول رو چی ؟ این برای شرکت راک تم هست... خودش هم گفته فارسی میشه... سایتهای عربی الان دارن ازش استفاده میکنند... لطفا این رو درست کنید... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بعد از یک هفته انتظار شما گفتید نمیشه فارسی سازیش کرد............... ![]() لطفا این رو درست کنید........ RE: ماژول منو آبشاري پيشرفته ARI Ext Menu سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - tarantino - ۲۲-۱-۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ عصر يك نمونه سايت عربي كه از اين منو استفاده ميكنه لينك بديد از همون جا CSS استخراج كنيم بي دردسر ![]() در خصوص طولاني شدن پاسخ من ، متاسفانه تاپيك رو دير ديدم و وقتي ديدم ، براي راست چين كردن اقدام كردم و متاسفانه اين قابليت رو نديدم و از سايت سازنده كه بررسي كردن اونجا توضيح دادن كه RTL نميشه RE: ماژول منو آبشاري پيشرفته ARI Ext Menu سازگار با جوملا 1.6 و 1.5 - masoudline - ۲۳-۱-۱۳۹۰ ۰۴:۲۵ صبح آقای طالبی عزیز از لطف شما ممنونم اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم این لینک فروم در مورد این موضوع هست توی سایت سازنده : این برای سایت منوی آبشاری راک تم هست که اگه فارسی سازی بشه به نظر من یکی از بهترین منوهای دنیا میشه چون بالای 15 طرح باز شدن منو داره. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [0]=208&sid=6fe36fdbb9ec901617d81f4089ed49ee&rb_v=search لطفا از شما تقاضا دارم که این منو رو فارسی سازی کنید. منظور من از فارسی سازی اینه که طوری بشه که توی قالب فارسی نشون بده نه اینکه برید و تنظیمات رو فارسی سازی کنید. نهایت سپاس رو از شما دارم میدونم حرفه ای هستید و میتونید این کارو انجام بدید. ![]() ![]() ![]() در ضمن نکته دیگه اینکه توی این انجمن راک تم سرچ کنید RTL RokNavMenu خودش براتون میاره .... این هم آدرس : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و این هم فرومی که برای فارسی سازی ماژول ARI EXt Menu در سایت سازنده هست : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |