![]() |
|
پلاگين جوملا :: گرفتن بك آپ روزانه و ارسال به ايميل مدير با JBackup System Plugin - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: پلاگین های جوملا 2.5 (/forum-120.html) +----- انجمن: پلاگین های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-121.html) +----- موضوع: پلاگين جوملا :: گرفتن بك آپ روزانه و ارسال به ايميل مدير با JBackup System Plugin (/thread-666.html) صفحهها: 1 2 |
RE: پلاگين جوملا:: گرفتن بك آپ روزانه و ارسال به ايميل مدير با JBackup System Plugin - hayat - ۱۳-۱-۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ صبح سلام به من رئيس شركت اجازه نميده كه بكاب را اينجا بگذارم اگه به صورت كلي راهنمايي خاصي نداريد مجبور بي خيال شم. RE: پلاگين جوملا:: گرفتن بك آپ روزانه و ارسال به ايميل مدير با JBackup System Plugin - Reza Ganji - ۱۳-۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۹ صبح در يك جوملاي ديگر و تازه نصب شده تست كنيد و در صورت وجود مشكل براي دانلود قرار دهيد يا يك جوملا براي تست در ساب دامين نصب كنيد و تست كنيد.البته هر جور خود صلاح ميدانيد. ولي ميتوانيد از طريق پيام خصوصي براي اقاي طالبي ارسال كنيد و مطمئنا قرار دادن فايل پشتيبان يك سايت در انجمن مناسب نيست مگر بك آپ تست باشد و منظور اقاي طالبي هم بك آپ تست بوده. RE: پلاگين جوملا :: گرفتن بك آپ روزانه و ارسال به ايميل مدير با JBackup System Plugin - data2010 - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ صبح سلام. من این ماژول را نصب کردم. ولی گزینه ای در منوی کامپوننت اضافه نشده است. مشکل از کجاست؟ با تشکر. RE: پلاگين جوملا :: گرفتن بك آپ روزانه و ارسال به ايميل مدير با JBackup System Plugin - احسان افشاری - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۵۱ صبح برادر این نه ماژوله نه کامپوننت ، بلکه پلاگینه !در قسمت پلاگین ها دنبالش بگردید . یا حق RE: پلاگين جوملا :: گرفتن بك آپ روزانه و ارسال به ايميل مدير با JBackup System Plugin - data2010 - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۰۲ صبح بله. ببخشید. اومدم معذرت خواهی کنم. نمی دونستم به این سریعی جواب میاد. ببخشید دیگه. ما تازه کاریم و ... |