پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
پلاگين جوملا :: گرفتن بك آپ روزانه و ارسال به ايميل مدير با JBackup System Plugin - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: پلاگین های جوملا 2.5 (/forum-120.html)
+----- انجمن: پلاگین های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-121.html)
+----- موضوع: پلاگين جوملا :: گرفتن بك آپ روزانه و ارسال به ايميل مدير با JBackup System Plugin (/thread-666.html)

صفحه‌ها: 1 2

RE: پلاگين جوملا:: گرفتن بك آپ روزانه و ارسال به ايميل مدير با JBackup System Plugin - hayat - ۱۳-۱-۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ صبح

سلام
به من رئيس شركت اجازه نميده كه بكاب را اينجا بگذارم اگه به صورت كلي راهنمايي خاصي نداريد مجبور بي خيال شم.

RE: پلاگين جوملا:: گرفتن بك آپ روزانه و ارسال به ايميل مدير با JBackup System Plugin - Reza Ganji - ۱۳-۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۹ صبح

در يك جوملاي ديگر و تازه نصب شده تست كنيد و در صورت وجود مشكل براي دانلود قرار دهيد يا يك جوملا براي تست در ساب دامين نصب كنيد و تست كنيد.البته هر جور خود صلاح ميدانيد.
ولي ميتوانيد از طريق پيام خصوصي براي اقاي طالبي ارسال كنيد و مطمئنا قرار دادن فايل پشتيبان يك سايت در انجمن مناسب نيست مگر بك آپ تست باشد و منظور اقاي طالبي هم بك آپ تست بوده.

RE: پلاگين جوملا :: گرفتن بك آپ روزانه و ارسال به ايميل مدير با JBackup System Plugin - data2010 - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ صبح

سلام. من این ماژول را نصب کردم. ولی گزینه ای در منوی کامپوننت اضافه نشده است.
مشکل از کجاست؟
با تشکر.

RE: پلاگين جوملا :: گرفتن بك آپ روزانه و ارسال به ايميل مدير با JBackup System Plugin - احسان افشاری - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۵۱ صبح

برادر این نه ماژوله نه کامپوننت ، بلکه Plugin پلاگینه !

در قسمت پلاگین ها دنبالش بگردید .

یا حق

RE: پلاگين جوملا :: گرفتن بك آپ روزانه و ارسال به ايميل مدير با JBackup System Plugin - data2010 - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۰۲ صبح

بله. ببخشید. اومدم معذرت خواهی کنم. نمی دونستم به این سریعی جواب میاد.
ببخشید دیگه. ما تازه کاریم و ...