![]() |
|
قالب زیبا ساخت خودم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 1.5 (/forum-6.html) +----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 1.5 (/forum-7.html) +----- موضوع: قالب زیبا ساخت خودم (/thread-6603.html) صفحهها: 1 2 |
RE: قالب زیبا ساخت خودم - arsalan - ۲۱-۳-۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ عصر جالب بود RE: قالب زیبا ساخت خودم - tobasms - ۲۲-۳-۱۳۹۱ ۰۹:۲۸ صبح یه قالب دیگه هم برای خودم درست کردم برای سایت سامانه پیامکی ولی نمی دونم چرا این قالب رو اجراش می کنم فقط بک گراندش رو نشون میده حتی موقعیت های قالب رو هم نشون نمی ده جوملا رو هم از 1.5.23 به 1.5.26 ارتقا دادم قبلا اصلا اجرا نمی کرد ولی الان اجرا میکنه ولی فقط بک گراندش بالا میاد دلیلش چی میتونه باشه ؟ اینم بگم که این قالب رو در سایت دیگه تست کردم و هیچ مشکلی نداشت
RE: قالب زیبا ساخت خودم - tobasms - ۲۲-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۳۲ عصر دوستان به نظرتون مشکل چیه؟؟ در بالا عرض کرده بودم کاملا گیج شدم RE: قالب زیبا ساخت خودم - razie - ۲۲-۳-۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ عصر لطفا دمو بگذارید هم دمویی که مشکل دارد و هم دمویی که مشکل ندارد. |