![]() |
|
قالب فارسي Zaara - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html) +----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 2.5 (/forum-113.html) +----- موضوع: قالب فارسي Zaara (/thread-6499.html) صفحهها: 1 2 |
RE: قالب فارسي Zaara - mking - ۱۲-۴-۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ عصر دوست گرامی شما می تونید از بسته نصبی قالب رو به صورت جداگانه نصب کنید.... فقط باید تغییرات و ماژول ها و نوشته ها رو خودتون توی صفحه اعمال کنید.... و یا اینکه بسته نصبی رو به طور کامل نصب کنید سپس اون رو به نسخه جدید ارتقاء بدید RE: قالب فارسي Zaara - imaniman - ۱۷-۸-۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ صبح با سلام ایا میشه فونتی را بهش اضافه کرد و من جز فونت تاهما فونت دیگری ندیدم چجوری باید تغییر فونت داد؟ و چرا با اینکه بنده در بخش ویرایش قالب کپی رایت را تغییر میدهم اما همچنان جمله Designed by JoomShaper در کپی رایت باقی می ماند و چطور میشه حذفش کرد از بسته نصبی زارا استفاده میکنم کاربر تازه کار هستم باتشکر |