![]() |
|
قالب بسيار زيباي Kid toys template ZT Oreo - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html) +----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 2.5 (/forum-113.html) +----- موضوع: قالب بسيار زيباي Kid toys template ZT Oreo (/thread-6388.html) |
RE: قالب بسيار زيباي Kid toys template ZT Oreo - pouria1980 - ۳۰-۳-۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ صبح اگر می شه بیشتر توضیح بدید من دقیقا چی چیزی ( چی کدی ) رو در کجا فایلی که فرمودید کپی کنم سوال دیگه بنده در مورد مطلب ویژه هست در این قالب من مطلب رو بر روی ویژه قرار می دم ولی در صفحه اصلی نمایش داده نمی شه ! آیا راهی داره ؟ متشکر یه راهنمایی هم می شه در مورد اندازه فونت بالا بکنید از کجا می شه سایزش رو کمتر کرد ؟ فونت منو بالا منظورم هست فونت منو بالا منظورم هست RE: قالب بسيار زيباي Kid toys template ZT Oreo - shafiee - ۳۰-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ صبح دوست عزیز من ! جناب پوریا چرا اینقدر شما عجله دارید ! با کمی صبر و حوصله حتما نتیجه بهتری خواهید گرفت ! دوست عزیز جناب نصیری ! شما زحمت کشیدید ولی حداقل قالب ترجمه شده رو به سبک و سیاق قالب اصلی در میاوردید ! قالب شما زمین تا آسمان با قالب اصلی فرق کرده است ! بهتر بود به کپی رایت جومینا هم توجه میشد ! منتظر کارای بهتر و قویتری از شما هستیم . ![]() ![]()
RE: قالب بسيار زيباي Kid toys template ZT Oreo - reza_101010 - ۳۰-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ صبح ممنون خواهش مي كنم من جوملاي نصب شده رو از سايت جومينا برداشتم براي همين قسمت كپي رايت رو disable نكردم . الحاقات اين قالب 5 6 تايي هست كه دارم ترجمه مي كنم مي ذاشتم قالب مي ريخت به هم !!!! آقاي پوريا براي كاهش اندازه فونت ها : وارد مسير زير شده templates/zt_oreo25/zt_menus/zt_megamenu وفايل zt.megamenu.css را باز كرده و در خط 60 مقادير را به دلخواه تغيير دهيد : کد: #menusys_mega li a {قسمت اول سوالتونا دارم روش كار ميكنم!!!!! RE: قالب بسيار زيباي Kid toys template ZT Oreo - pouria1980 - ۳۰-۳-۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ صبح متشکر دوست عزیز از راهنماییت در مورد مطالب ویژ ه هم اگر امکانش هست در این قالب یه بررسی بکنید متشکر در اسکرین شاتی که من از قالب دیدم با اونی که با کد ?tp=1 از قالبی که نصب کردم دارم کاملا متفاوت هست !! در اسکرین شات موقعیت های قالب 3 موقعیت هست به اسم left - right - component که در قالب نصبی من در زمان فراخوای موقعیت ها نیست !! برای ایحاد تغییر چی کار بایدکرد ؟ متشکر کسی نمی تونه کمکی بکنه ؟! RE: قالب بسيار زيباي Kid toys template ZT Oreo - امید - ۱-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ عصر اگه این موقعیت ها توی اسکرین شات قالبتون هست ولی توی انتخاب موقعیت ها نیست میتونین خود اسم موقعیت رو توی کادر مربوطه "موقعیت" در ماژولتون به صورت دستی تایپ کنین. |یاعلی| RE: قالب بسيار زيباي Kid toys template ZT Oreo - pouria1980 - ۲-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ عصر من نمی دونم این قالب چرا اینطوری ؟ زمانیکه از کد برای نمایش موقعیت استفاده میکنم مطالب ویزه نمایش داده می شه ولی همینطوری مطلب ویژه نمایشداده نمی شه !! امکان داره فایلی مشکل داشته باشه مثل template .xml یا چیزه دیگه ای ؟! RE: قالب بسيار زيباي Kid toys template ZT Oreo - pouria1980 - ۴-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۳۸ صبح دوست عزیز آقا رضا یه سوال داشتم در مورد اندازه فونت مطالب که تو موقعیت های مختلف مازول ها استفاده می شه من از ماژول خبر خوان برای نمایش اخبار استفاده کردم ولی تمامی لینک ها را به صورت خیلی بزرگ نمایش می ده که نما سایت رو به هم ریخته ! از کجا می شه اندازه این فونتها رو کاهش داد متشکر RE: قالب بسيار زيباي Kid toys template ZT Oreo - pouria1980 - ۵-۴-۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ صبح از دوستان کسی نمی تونه کمکی کنه ؟! RE: قالب بسيار زيباي Kid toys template ZT Oreo - Reza Ganji - ۵-۴-۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ صبح دوست عزیز بجای اسپم دادن لینک سایتتون رو قرار دهید تا راحت بشه به شما کمک کرد. RE: قالب بسيار زيباي Kid toys template ZT Oreo - reza_101010 - ۵-۴-۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ صبح سلام پوريا جان براي كاهش اندازه فونت هاي قالب از مسير زير templates/zt_oreo25/css/ فايل defult.css را باز كزده و در خط 353 اندازه داده شده را به درصد كم يا زياد كنيد
td, th, div {
font-size: 100%; } اما براي كاهش و يا زياد كردن يك موقعيت خاص حالا هر كجا كه مي خواد باشه بايد از css استفاده كنيد كه بايد كار با محيط ذكر شده را بلد باشيد و بعد از آنكه كلاس مربوطه در فايلي جديد در مورد موقعيت مربوطه نوشتيد در فايل index.php اون را در موقعيت مذكور فراخواني كرده كه كار نسبتا مشكلي هست و توصيه نمي شود ..... |