پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
بهترین کامپوننت گرفتن بک آپ از جوملا DataSafe PRO - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html)
+--- انجمن: کامپوننت های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-57.html)
+---- انجمن: کامپوننت های انگلیسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-58.html)
+---- موضوع: بهترین کامپوننت گرفتن بک آپ از جوملا DataSafe PRO (/thread-6306.html)

صفحه‌ها: 1 2

RE: پروژه ترجمه آخرین نسخه DataSafe PRO - Reza Ganji - ۹-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ صبح

(۹-۳-۱۳۹۱ ۰۵:۰۲ صبح)WWK.IR نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام آقای گجی این همین افزونه که این جا قرار دادند»
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود من نمیدونم اون هست یا نه ولی بهترین افزونه بک اپ گیری از دیتابیس جوملا همین افزونه است.
برای دانلود نسخه 2.5 آکیبا میتونید تو سایت اصلی سازنده دانلود کنید.

RE: پروژه ترجمه آخرین نسخه DataSafe PRO - saeidfar - ۱۳-۳-۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ صبح

سلام ورژن 1.5 ترجمه شد؟ یا ترجمش کنم

RE: پروژه ترجمه آخرین نسخه DataSafe PRO - Reza Ganji - ۱۳-۳-۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ صبح

درود جناب سعیدی فر نسخه 1.5 ترجمه نشده.

RE: پروژه ترجمه آخرین نسخه DataSafe PRO - saeidfar - ۱۴-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ صبح

سعی میکنم تو این تعطیلات ترجمش کنم

بهترین کامپوننت گرفتن بک آپ از جوملا DataSafe PRO - Reza Ganji - ۲۰-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ صبح

تاپیک بروزرسانی و به انجمن کامپوننت های جوملا 3.0 منتقل شد.نسخه ترجمه شده 2.5 رو اقای سعیدی فر در همین تاپیک قرار دادند
اما سازنده هشدار بروزرسانی داده و آخرین نسخه را منتشر کرده است و دوستانی که استفاده میکنند حتما بروزرسانی کنند.
فایل های جدید به ارسال اول اضافه شده اند

RE: بهترین کامپوننت گرفتن بک آپ از جوملا DataSafe PRO - asemanmgh64 - ۲۷-۱۲-۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ عصر

سلام
من هم نسخه شمارو هم نسخه جدیدو از سایتش دانلود کردم
ولی به هر حال نسخه اتوماتش تجاریه
چه کار باید کرد
من فقط میخام بطور خودکار بکاپ بگیرم
همین

RE: بهترین کامپوننت گرفتن بک آپ از جوملا DataSafe PRO - amini1256 - ۱۷-۵-۱۳۹۶ ۰۷:۳۳ عصر

سلام من از این افزونه استفاده کردم و خیلی راحت بک اپ گرفت اما فهمیدم که از سایت نمیگیره من Akeeba backup را هم نصب کردم و خواستم بک اپ بگیرم اما ارور دیتا بیس میده لطفا راهنمایی کنید

RE: بهترین کامپوننت گرفتن بک آپ از جوملا DataSafe PRO - Pourdaryaei - ۱۷-۵-۱۳۹۶ ۰۸:۳۰ عصر

دوست عزیز این موضوع برای 4 سال پیشه لطفا ً مشکل خودتون رو با توضیح کامل و کپی کردن خطا توی بخش پشتیبانی / موضوع جدیدی ایجاد کنید و لینک سایتتون هم بذارید