![]() |
|
کمک برای تبدیل کامپوننت از 1.6 به 1.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: کمک برای تبدیل کامپوننت از 1.6 به 1.5 (/thread-6123.html) صفحهها: 1 2 |
RE: کمک برای تبدیل کامپوننت از 1.6 به 1.5 - qomgraphic - ۲۹-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ صبح بله هست ولی خیلی دردسر داره و زمان بر من منتظر کمک دوستان و مدیران هستم RE: کمک برای تبدیل کامپوننت از 1.6 به 1.5 - Reza Ganji - ۲۹-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ صبح نقل قول: دوستان آیا امکان تبدیل یک کامپوننت از 1.6 به 1.5 هست؟!؟!؟ لطفا سوال جدید رو در تاپیک جدید مطرح کنید.فرم ورک جوملا 2.5 با 1.5 فرق میکنه و توسط برنامه نویسان این امر ممکن است. شما در هنگام ایجاد یک خوراک جدید در تب عکس و پیوست میتونید تنظیمات رو انجام دهید. البته من فرصت کافی ندارم وگرنه براتون تست میکردم. RE: کمک برای تبدیل کامپوننت از 1.6 به 1.5 - qomgraphic - ۲۹-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ صبح اخه اقای گنجی عزیز من هر کاری میکنم متنو نمیاره چه برسه به عکس خود متن رو هم نمیاره حتی منتظرتون هستم لطفا یه لطفی بکنید و به من یه کمکی بکنید منتظرتون هستم RE: کمک برای تبدیل کامپوننت از 1.6 به 1.5 - Reza Ganji - ۲۹-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۲۶ صبح شاید مشکل بخاطر خروجی RSS سایتی هست که استفاده میکنید.سایت های دیگر رو هم تست کنید. اگر نشد از افزونه دیگری استفاده کنید. RE: کمک برای تبدیل کامپوننت از 1.6 به 1.5 - qomgraphic - ۲۹-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ صبح استفاده کردم بازم نشد افزونه دیگری هم هست که بتونه این کارو بکنه با این همه امکانات منتظرتون هستم خواهشا کمک کنید |