![]() |
|
درخواست کامپوننت cb - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست کامپوننت cb (/thread-5947.html) صفحهها: 1 2 |
RE: درخواست کامپوننت cb - shervin_20 - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۳۴ صبح درود . دوستان کسی نیست کمک کنه ؟ RE: درخواست کامپوننت cb - Reza Ganji - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ صبح درود در چه زمینه ای کمک کنند ؟ اگر فط برای ثبت نام میخواهید نسخه اش زیاد فرق نمیکنه و میتونید از همون نسخه جومینا استفاده کنید و اگر در نصب هم مشکل دارید روش نصب رو دوستان گفتند . مطمئن باشید هرکس اخرین نسخه را ترجمه کنه حتما منتشر و در بیشتر انجمن ها معرفی خواهد شد. RE: درخواست کامپوننت cb - shervin_20 - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ عصر درود . جناب گنجی مشکل با نصب ندارم !! من کامپوننت را نصب کرده ام . الان ماژول ورود کاربران جوملا را فعال می کنم همان فیلد های قبلی میاد ! باید چیکار کنم که فلید جدید به ماژول کاربران اضافه بشه ؟ لطفا کامل توضیح دهید / تشکر RE: درخواست کامپوننت cb - Reza Ganji - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ عصر باید پیش فرض را روی ماژول ثبت نام این افزونه بزارید یا اینکه ماژول ثبت نام جوملا را غیر فعال و از ماژول ورود و ثبت نام cb استفاده کنید. |