![]() |
|
قالب ست اداري - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: در خواست قالب جوملا (/forum-19.html) +---- موضوع: قالب ست اداري (/thread-5932.html) صفحهها: 1 2 |
RE: قالب ست اداري - محمدسلیمانی - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ صبح این چی خوبه؟ اینم بسته نصبیش و....... دارم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: قالب ست اداري - محمدرضا بهارلو - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ صبح نقل قول: این چی خوبه؟ اینم بسته نصبیش و.......اقا محمد اگه داریش برای من بفرست بیزحمت ممنون RE: قالب ست اداري - محمدسلیمانی - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ صبح سلام آقای بهارلو برات فرستادمش RE: قالب ست اداري - aaamin - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ صبح سلام ميخواي يه نگاهم به اين بنداز با موقيعت هاي ماژولي كه داره ميشه يه سايت خوب ازش در اورد البته موقيعت چپ و راست هم داره كه اينجا استفاده نشده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قالب فارسي شده و با بسته نصبي و سازگار با نسخه هاي مختلف هست RE: قالب ست اداري - rezaetemadi - ۲۲-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ صبح [attachment=4172] من اين قالب را پيدا كردم و خيلي هم عالي است فقط دوستان كسي هست كه بتواند فارسي اش كند ! ممنون مي شوم از اساتيد محرتم هر چند مي دانم اين قالب تجاري است اميدوارم مديران عزيز ناراحت نشوند RE: قالب ست اداري - rezaetemadi - ۲۲-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ عصر دوستان كسي در فاسي سازيمي تواند كمك كند ؟ RE: قالب ست اداري - saso - ۲۳-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ صبح این قالبو من قبلا استفاده کردم در سایتهای فارسی زیاد جذاب نمیشه ببین این چظوره برای دانشگاه خودمون انجامش دادم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: قالب ست اداري - rezaetemadi - ۲۳-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ صبح سلام ممنون اين قالبي كه براي دانلود گذاشتم فوق العاده خوبه وبايد از قالب كار بكشي وگرنه به تنهائي كه ... قالب شما هم اگر اشتباه نكنم با آرتيستر نوشته شده است دنبال قالب بهتر هستم |