![]() |
|
ترجمه کاتالوگ ساز ZOO - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html) +--- انجمن: پيشنهاد ترجمه افزونه ها (/forum-89.html) +--- موضوع: ترجمه کاتالوگ ساز ZOO (/thread-5864.html) |
RE: ترجمه کاتالوگ ساز ZOO - Pourdaryaei - ۱۵-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ عصر اوکی ... بزار این رو انجام بدم .. اونقد جالب هست که ارزش داره وقت بزارم برای هم روش کار کنم ...سعی میکنم تا امروز تمومش کنم RE: ترجمه کاتالوگ ساز ZOO - محمد - ۱۵-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ عصر با عرض سلام خدمت دوست عزيزم آقاي پور دريايي عزيز. درسته كار ما به شما هيچ وقت نميرسه ولي اگه كمكي خواستيد در خدمتتون هستم. RE: ترجمه کاتالوگ ساز ZOO - Pourdaryaei - ۱۵-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ عصر شکسته نفسی میفرمائید ... آخرای کار هستم ... حدود 450 خط باقی مونده ... بعلاوه تست نهایی ... شاید تا فردا پس فردا تحویل بدم . البته نسخه رایگان توی انجمن قرار میگیره .
RE: ترجمه کاتالوگ ساز ZOO - Pourdaryaei - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ صبح کامپوننت کاتالوگ ساز ZOO فارسی خلاصه ای از قابلیتهای این افزونه : * امکان ایجاد صفحات متعدد * امکان ایجاد وبلاگ * امکان ایجاد آرشیو دانلود * امکان ایجاد بانک فیلم * امکان ایجاد کتاب آشپزی * امکان ایجاد مستندات * امکان ایجاد کاتالگو محصولات * امکان ایجاد مطالب مربوط به تجارت و امکاناتی نظیر سیستم نظر دهی ، سیستم امتیاز دهی ، سیستم امکان محدود کردن دانلود و غیره ... تصاویری از محیط مدیریت این افزونه ... ![]() ![]()
RE: ترجمه کاتالوگ ساز ZOO - aaamin - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۲۲ عصر سلام كاتالوگ ساز جديد زوو را فكر كنم جومينا فارسي شده داره RE: ترجمه کاتالوگ ساز ZOO - tarantino - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ عصر به جناب گنجی باید پیشنهاد بدم برای شما یه دکمه تشکر اختصاصی بزاره !! پور دریایی جان شما نبودی نمیدونم کی ترجمه میکرد این افزونه های سنگین رو
RE: ترجمه کاتالوگ ساز ZOO - Pourdaryaei - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ عصر بله جومينا داره ولي اخرين نسخه نيست و فكر ميكنم نسخه رايگان باشه شكسته نفسي ميفرمائيد جناب طالبي .
RE: ترجمه کاتالوگ ساز ZOO - ali26393 - ۲۳-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ صبح دوستان سلام من این نسخه را نصب کردم همه جاش کار می کنه ولی بخش Business Directory درست کار نمی کنه - یک Business Directory ساختم - یک category برای آن ساختم - یک item در آن قرار دادم - یک منو به category وصل کردم ولی هیچ کدام از item های نمایش داده نمیشه همه چیز را هم چک کردم لطفا راهنمایی ام کنید تشکر RE: ترجمه کاتالوگ ساز ZOO - Pourdaryaei - ۲۳-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ صبح لطفاً سوالتون رو توی بخش خودش بپرسید ... من الان نمیتونم جوابتون رو بدم باید تست کنم ببینم مشکل از چیه ، شاید کسای دیگه تست کردن جواب بدن RE: ترجمه کاتالوگ ساز ZOO - rezaetemadi - ۸-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۵۴ صبح اين براي چه ورژني است :j17:![]() من براي 1.5 مي خواهم كسي دارد ؟ |