پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
بعد دادن لینک به عکس با فرونت پیج حالا باید چیکار کرد؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: بعد دادن لینک به عکس با فرونت پیج حالا باید چیکار کرد؟؟ (/thread-5729.html)

صفحه‌ها: 1 2

RE: بعد دادن لینک به عکس با فرونت پیج حالا باید چیکار کرد؟؟ - gogerd - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ عصر

احتمالا کش شده تو سیستمت
ctrl +f5 رو بزن ببین چی میشه
اگه همه کارای بالا رو کردی!

RE: بعد دادن لینک به عکس با فرونت پیج حالا باید چیکار کرد؟؟ - MARKO - ۷-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ عصر

این کار رو هم کردم نشد ..!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به این لینک نگاه کنید
وقتی دستی مینویسیم میاد ولی خود به خود آدرس سایت و میدیمhttp://rahesari.ir نمیاد..!!!
جالبه ..

Eyes
Eyes
Eyes

RE: بعد دادن لینک به عکس با فرونت پیج حالا باید چیکار کرد؟؟ - ehsansabet - ۷-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ عصر

سلام!
متاسفانه من الان وقت ندارم و دارم میرم ، وگرنه واست انجام میدادم.

شما میتونی از ریدایرکت کردن استفاده کنی.
اول فرمت فایل htm رو به html تغییر بده.
حالا یه بار دیگه به همون شکل قبلی تست کن ، اگر درست نشد از طریق هاست و قسمت ریدایرکت دومین
آدرس اصلی "yourdomain.com" رو به "yourdomain.com/index.html" ریدایرکت کن.

RE: بعد دادن لینک به عکس با فرونت پیج حالا باید چیکار کرد؟؟ - MARKO - ۸-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ صبح

فرمت و تغییر دادم درست شد

ممنونم ازت دوست عزیز
لطف کردی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط یه نگاه بندازید بیینید دیگه مشگلی نداره ..

RE: بعد دادن لینک به عکس با فرونت پیج حالا باید چیکار کرد؟؟ - gogerd - ۸-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ صبح

لطفا اسپم ندید 3تا پست برای یه مشکل ؟
لطفا رعایت کنید!

RE: بعد دادن لینک به عکس با فرونت پیج حالا باید چیکار کرد؟؟ - MARKO - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ صبح

دوستان این اینترو من که بالاخره درست شده بود الان متوجه شدم که فقط با موزیلا فایرفاکس لینک هاش فعاله ..!!
چیکار باید بکنم که با بقیه مرورگر ها هم لینک هاش فعال باشه؟؟؟

RE: بعد دادن لینک به عکس با فرونت پیج حالا باید چیکار کرد؟؟ - ehsansabet - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ صبح

سلام!
من گفتم که نمیشه رو maparea زیاد حساب کرد ، به نظرم بهتره یه تصویر بزاری پس زمینه ، بعد روی اون سه تا دکمه استفاده کنی و به اونا لینک بدی.

RE: بعد دادن لینک به عکس با فرونت پیج حالا باید چیکار کرد؟؟ - MARKO - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ عصر

حق با شماست ..
کلی خوشحال شده بودم که بالاخره تونستم یه اینترو بسازم ولی ...

دقیق باید چیکار کنم؟؟؟