![]() |
|
قالب آفیس (office) ،سازگار با 1.5 و 2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html) +----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 2.5 (/forum-113.html) +----- موضوع: قالب آفیس (office) ،سازگار با 1.5 و 2.5 (/thread-5425.html) |
RE: قالب آفیس (office) ،سازگار با 1.5 و 2.5 - alim123 - ۳-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ صبح منظورتون از پویشن ها رو بذارید چیه ؟ یعنی نمی دونید موقعیتها اسمش چیه یا نمی تونید فعالشون کنید؟ RE: قالب آفیس (office) ،سازگار با 1.5 و 2.5 - teymoorei - ۳-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۰۴ صبح منظورم position هستش مثلا نمیدونم موقعیت سمت راست قالب کجاست اسم هاش نامفهومه . اگه ممکنه راهنمایی کنید RE: قالب آفیس (office) ،سازگار با 1.5 و 2.5 - alim123 - ۳-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ صبح دمو بدید لطفا RE: قالب آفیس (office) ،سازگار با 1.5 و 2.5 - teymoorei - ۳-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ صبح جوملا 2.5 منظورتون چیه دمو بدم توقسمت موقعیت هاش می خوام ببینم سمت راست سایت کدومه همین RE: قالب آفیس (office) ،سازگار با 1.5 و 2.5 - mahan - ۳-۴-۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ عصر با سلام برای تغییر اندازه فونت عنوان مطالب (در 2.5) باید کدوم قسمت قالب را تغییر بدیم فکر می کنم به <h3 class="module-title"> مربوط باشه اما نتونستم اصلاحش کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با سپاس RE: قالب آفیس (office) ،سازگار با 1.5 و 2.5 - teymoorei - ۳-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ عصر دوستان منتظر جواب هاتون هستم RE: قالب آفیس (office) ،سازگار با 1.5 و 2.5 - mahan - ۳-۴-۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ عصر با سلام فکر می کنم این قالب موقعیت راست نداشته باشد برای دیدن موقعیت قالب ابتدا به مدیریت قالب رفته و گزینه انتخابها را زده و در سطح دسترسی پیش نمایش موقعیت ماژول ها را فعال کنید برای دیدن موقعیت بعد از آدرس صفحه مورد نظر کد زیر را وارد کنید کد: /?tp=1RE: قالب آفیس (office) ،سازگار با 1.5 و 2.5 - teymoorei - ۳-۴-۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ عصر دوست عزیز رفتم اما پیش نمایشش غیر فعاله توی عکس منوی راست داره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خواهشا راهنماییم کنید RE: قالب آفیس (office) ،سازگار با 1.5 و 2.5 - mahan - ۳-۴-۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ عصر دوست عزیز منوی راست با موقعیت راست فرق داره اگر منظور شما منوی اصلی است، در موقعیت sidebar-a تنظیم شده است RE: قالب آفیس (office) ،سازگار با 1.5 و 2.5 - teymoorei - ۳-۴-۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ عصر این ارور کزایی چیه دیگه ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() تصویر داخل پست قرار داده شد... |