![]() |
|
مشكل با نصب قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشكل با نصب قالب (/thread-5304.html) صفحهها: 1 2 |
RE: مشكل با نصب قالب - امیررضا مرتضوی - ۱۱-۱-۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ عصر دوست عزیز اون هاستی که چک کردید به احتمال زیاد وارز بوده از سرورهایی استفاده کنید که هاست وارز در اختیارتان قرار میدهند. سطح دسترسی فایل زیر را 777 تعیین کنید. /installation/index.php مشکل از سرورتان هست با مسئول سرور سایت خود تماس برقرار کنید اگر نتوانست مشکلتان را برطرف کند ناچار هستید سرور سایت خود را تغییر دهید. موفق باشید RE: مشكل با نصب قالب - tobasms - ۱۱-۱-۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ عصر ممنون از همه عزیزانی که کمکم کردند RE: مشكل با نصب قالب - Reza Ganji - ۱۲-۱-۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ صبح اون بسته ای رو که من در هاست شما اپلود کردم دانلود و هرجا خواستید نصب کنید ! RE: مشكل با نصب قالب - tobasms - ۱۲-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۲۰ صبح ممنون از شما اقای گنجی بزرگوار فایل رو دانلود کردم بازم تشکر میکنم ازتون و همه عزیزانی که به من کمک کردند |