![]() |
|
حذف نام مجموعه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: حذف نام مجموعه (/thread-5131.html) صفحهها: 1 2 |
RE: حذف نام مجموعه - gogerd - ۲۸-۱۲-۱۳۹۰ ۰۳:۲۸ صبح ببین این سایت فروشگاه ویرچو مارته من ندیدم فکر کردم سایت معمولی داری میزنی ولی چندتا روش داره: - قالبت رو طوری ویرایش کنی که اون اسم مجموعه ها اونجا موقعیتی نداشته باشه!! -از خود ویرچو مارت نمیتونی عوض کنی مگر اینکه کد نویسی بلد باشی و بری توی فایلهای کامپوننت تغییر ایجاد کنی که اونو انجا نشون نده. یه پیشنهاد جدای از این موضوع ها دارم : از جوملا مامبولرن استفاده کن من پوستم کنده شد تا بررسی کردم اینو ، خیلی کنده!! اگر میتونی قالبت رو بزار کسانی که کد نویسی میکنن اون قسمتش رو برات ویرایش کنن!! که اون محل حذف بشه! RE: حذف نام مجموعه - razie - ۲۸-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۲۹ عصر دوست عزیز من فایل های کامپوننت رو زیر و رو کردم ولی پیدا نکردم که بخوام تغییرات بدم دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید. دوستان منتظر یاری شما هستم به دادم برسیییییییییید RE: حذف نام مجموعه - razie - ۲۹-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ عصر دوستان عزیز من همچنان منتظر یاری شما هستم کمک برسونیییییییییید لطفا RE: حذف نام مجموعه - صدرا حسابی - ۱-۱-۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ صبح در این جا: کد: /Html/templates/khorma/style.cssاین خط رو اضافه کن: کد: #vmMainPage h4 { |