![]() |
|
قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html) +----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 2.5 (/forum-113.html) +----- موضوع: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 (/thread-5003.html) |
RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - yavadood - ۷-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ عصر سلام به همه من میخوام استایل قالب رو آبی کنم اما نمیشه ؟ چیکار باید بکنم؟ هر چی توی تنظیمات میزنم نمیشه من این قالب رو روی 2.5 نصب کردم لطفا راهنمایی کنید ![]() ممنون RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - aaamin - ۷-۴-۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ عصر سلام بايد از مديريت جوملا وارد قسمت مديريت قالبها بشيد بعد قالب مربوطه بايد داشته باشه دقت كنيد متوجه ميشيد RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - yavadood - ۸-۴-۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ صبح عزیز داره اما انتخاب میکنم نمایش نمیده.استایل پیش فرض یه تیک قرمز خورده و بعدش نمیزاره کاری بکنیم RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - elyas2012 - ۲۸-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ صبح این قالب برای جولا 1.7 هست وبسته نصبی داره چطوری رو جوملا نصب کنیم
RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - super_star - ۱۶-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ صبح چطور می شه راست چین بکنیم ؟ RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - aaamin - ۱۶-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ صبح سلام قالب راست چين را پشتيباني ميكنه اگه شما قالب جوملا را فارسي كنيد به احتمال راست چين ميشه اگر نه از مديريت قالبها و قالب مربوطه را روي rtl تنظيم كنيد RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - سعید حمزه نژاد - ۱۷-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ عصر پسوند ماژول برای تبدیل کردن منوی گوشه به ورتیکال منو چیه ؟ RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - Reza Ganji - ۱۸-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ صبح اگر بسته نصبی رو نصب کنید در تنظیمات میتونید پسوندهای کلاس ماژول رو بینید.بد نیست در لوکال یکبار بسته نصبی این قالب رو نصب کنید و تنظیمات رو مشاهده کنید RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - amirmb - ۳-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ عصر سلام دوستان. مشکل من همین پسوند کلاس ماژول هاست. میشه دقیقا بفرمایید باید توی کدوم تنظیمات برم؟ RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - Zhyar - ۵-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ عصر کسی موقعیت ماژولهای این قالب رو سراغ داره؟ |