پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html)
+----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 2.5 (/forum-113.html)
+----- موضوع: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 (/thread-5003.html)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - yavadood - ۷-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ عصر

سلام به همه
من میخوام استایل قالب رو آبی کنم اما نمیشه ؟
چیکار باید بکنم؟
هر چی توی تنظیمات میزنم نمیشه من این قالب رو روی 2.5 نصب کردم
لطفا راهنمایی کنیدBravo
ممنون

RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - aaamin - ۷-۴-۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ عصر

سلام

بايد از مديريت جوملا وارد قسمت مديريت قالبها بشيد بعد قالب مربوطه

بايد داشته باشه دقت كنيد متوجه ميشيد

RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - yavadood - ۸-۴-۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ صبح

عزیز داره اما انتخاب میکنم نمایش نمیده.استایل پیش فرض یه تیک قرمز خورده و بعدش نمیزاره کاری بکنیم

RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - elyas2012 - ۲۸-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ صبح

این قالب برای جولا 1.7 هست وبسته نصبی داره چطوری رو جوملا Joomla 2.5 نصب کنیم

RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - super_star - ۱۶-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ صبح

چطور می شه راست چین بکنیم ؟

RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - aaamin - ۱۶-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ صبح

سلام

قالب راست چين را پشتيباني ميكنه اگه شما قالب جوملا را فارسي كنيد به احتمال راست چين ميشه

اگر نه از مديريت قالبها و قالب مربوطه را روي rtl تنظيم كنيد

RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - سعید حمزه نژاد - ۱۷-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ عصر

پسوند ماژول برای تبدیل کردن منوی گوشه به ورتیکال منو چیه ؟

RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - Reza Ganji - ۱۸-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ صبح

اگر بسته نصبی رو نصب کنید در تنظیمات میتونید پسوندهای کلاس ماژول رو بینید.بد نیست در لوکال یکبار بسته نصبی این قالب رو نصب کنید و تنظیمات رو مشاهده کنید

RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - amirmb - ۳-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ عصر

سلام دوستان. مشکل من همین پسوند کلاس ماژول هاست. میشه دقیقا بفرمایید باید توی کدوم تنظیمات برم؟

RE: قالب BT Arise بهترين قالب رايگان قالب rtl جوملا 1.7 - Zhyar - ۵-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ عصر

کسی موقعیت ماژولهای این قالب رو سراغ داره؟