![]() |
|
كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 1.5 (/forum-9.html) +----- انجمن: کامپوننت های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-11.html) +----- موضوع: كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص (/thread-4841.html) صفحهها: 1 2 |
RE: كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص - Pourdaryaei - ۲۷-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ صبح اینطوری که شما میخواید که 10 نویسنده داشته باشید و هر نویسنده به یه مجموعه دسترسی داشته باشه امکان پذیر نیست . فقط امکان اختصاص یک گروه رو به مجموعه خاصی رو داره و شما باید برای هر نویسنده هم یه گروه بسازید ؛ برای اینکار هم باید از افزونه دیگه استفاده کنید ؛ چیزی که خودشون معرفی کردند Art of user و noixACL هستش ؛ که فکر میکنم اگر افزونه رایگانی هم برای اینکار باشه نیازی نیست این رو بخرید . به هر حال سوالات متداولش رو ببینید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: كامپوننت Content Submit -امكان ارسال مطلب به يك بخش يا مجموعه خاص - sms118 - ۷-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ صبح نصب کردم ولی متاسفانه ارور میده البته روی لوکال تست کردم |