پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
قالب راست چین ZT Xenia - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html)
+----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 2.5 (/forum-113.html)
+----- موضوع: قالب راست چین ZT Xenia (/thread-4759.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: قالب راست چین ZT Xenia - golbazi - ۲۶-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ عصر

قالب حالت راست چین هم داره
در پست اول لینک مستقیم هست و میتونید دانلود کنید دوست عزیز

قالب راست چین ZT Xenia - dj2741 - ۱۰-۲-۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ صبح

با سلام من این قالب را نصب کردم ولی راست چین نیست میشه راهنمایی کنید باید چکار کنم با تشکر

قالب راست چین ZT Xenia - Reza Ganji - ۱۰-۲-۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ صبح

در تنظیمات قالب باید احتمالا نوع نمایش رو RTL انتخاب کنید.

قالب راست چین ZT Xenia - dj2741 - ۱۰-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ صبح

با تشکر از پاسخ سریع شما
فقط چطور میشه ztxenia
که اون بالا نوشته را تغییر داد

قالب راست چین ZT Xenia - Reza Ganji - ۱۰-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ صبح

لوگو رو میتونید تو تنظیمات قابل تغییر بدید.

RE: قالب راست چین ZT Xenia - kardorost - ۱۴-۲-۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ صبح

(۱۰-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ صبح)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لوگو رو میتونید تو تنظیمات قابل تغییر بدید.
میشه بگین چطور؟
من تازه کارم
رفتم توی Template Manager: Edit Style
ولی برای تنظیم لوگو چیزی نداره

قالب راست چین ZT Xenia - Reza Ganji - ۱۴-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ عصر

در قالب هایی که از فرو ورک استفاده میکنند در تنظیمات باید دنبالش بگردید و چون انگلیسی هست ممکنه کمی گیج کننده باشه.
بسته به فرم ورک هم داره جدید یا قدیمی باشه ولی معمولا تو تنظیمات هست که میتونید مسیر تصویر بدید یا بصورت متنی وارد کنید.

شما در مسیر زیر تصویر دلخواه خود را جایگزین کنید :

کد:
images/logo.png

در پوشه ایمجز یک تصویر به نام لوگو و با پسوند پی ان جی موجود است که میتونید جایگزین کنید.

RE: قالب راست چین ZT Xenia - kardorost - ۱۵-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ صبح

(۱۴-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ عصر)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در قالب هایی که از فرو ورک استفاده میکنند در تنظیمات باید دنبالش بگردید و چون انگلیسی هست ممکنه کمی گیج کننده باشه.
بسته به فرم ورک هم داره جدید یا قدیمی باشه ولی معمولا تو تنظیمات هست که میتونید مسیر تصویر بدید یا بصورت متنی وارد کنید.

شما در مسیر زیر تصویر دلخواه خود را جایگزین کنید :

کد:
images/logo.png

در پوشه ایمجز یک تصویر به نام لوگو و با پسوند پی ان جی موجود است که میتونید جایگزین کنید.

ممنون از پاسختون ولی حدس میزنم شما این قالب رو نصب ندارین.
من هرچی توی منوهای خود استایل گشتم چیزی پیدا نکردم
بعد رفتم توی پوشه ایمجز اونجا هم اصلا فایلی به نام logo.png نبود و تمام ساب فولدرها رو هم چک کردم نبود. بعد یه سرچ از خود ویندوز زدم که دنبال هر چی فایل با اسم لوگو هست پیدا کنه دو تا فایل logo.png پیدا کرد که یکی توی پوشه www\xxx\templates\zt_xenia25\images\mobile
بود که برای موبایله قائدتا یکی دیگه توی
www\xxx\templates\zt_xenia25\images
خلاصه من لوگوی خودم رو از طریق خود مدیا منیجر بک اند جوملا وارد کردم با همین نام logo.png ولی لوگوم نصفه یه قسمت خیلی کوچیکش افتاد!!!
من فکر میکنم چون این دمو هست خیلی محدودیت داره
رفتم داخل خود سایتش هم کلی گشتم که اگه منوالی چیزی داره بگیرم که نوشته بودن برای ورژن های دمو منوال ندارن!!!
خلاصه من دنبال یه فول ورژن هماهنگ با فارسی برای سایت شرکتی مثل این ولی بدون محدودیت هستم. آدرسی دارین منو راهنمایی کنین؟

قالب راست چین ZT Xenia - iman1392 - ۱۶-۴-۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ عصر

درود
بنده فایل 320kb که تو صفحه اول پست دارد را دانلود و نصب کردم ولی خیلی چیزهارا نداره از جمله اسلاید شو و این دایره ها که زیر اسلاید شو تو دمو هستش
ولی یه فایلم از سایت دیگه واسه انلود گذاشتید ک حدود19 مگه بالاخره کدومش را باید نصب کرد؟Eyesمیشه توضیح بدید یکم
ممنونم

قالب راست چین ZT Xenia - Reza Ganji - ۱۷-۴-۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ صبح

اونکه کم حجم هست فقط قالبه و اون بسته که 19 مگابایت بسته نصبی کامل هست که بعد از نصب مانند سایت دمو میشه.
حالا شما ببینید فقط قالب رو نیاز دارید یا میخواهید بسته نصبی رو نصب کنید و سپس انتخاب کنید.