![]() |
|
ماژول گروههاي خبري در سایت farsnews.com - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: ماژول گروههاي خبري در سایت farsnews.com (/thread-4269.html) صفحهها: 1 2 |
RE: ماژول گروههاي خبري در سایت farsnews.com - محمدسلیمانی - ۱۵-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ صبح گزینه بالا مربوط به بخش و کزینه دوم مربوط به مجموعه است اگه میخوای بخش را نمایش ندی فیلد دوم را خالی بذار برای بخش ها اگه میخوای چند بخش رو نمایش بدی با علامت(,) از هم جداشون کن و اگه مصمئا هستید شناسه بخش مورد نظر وجود داره و نمایش نمیده دسترسی بدید چک میکنم RE: ماژول گروههاي خبري در سایت farsnews.com - mis.shafiee - ۱۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۲۵ عصر خواهش می کنم عکس هایی که برایتان فرستادم را بررسی فرمایید. من مراحل را طبقه راه حلها یشما انجام دادم.
RE: ماژول گروههاي خبري در سایت farsnews.com - محمدسلیمانی - ۱۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۲۸ عصر من تصاویر و دیدم درست انجام داده بودید اما قبلا هم گفتم یا خودتون مواردی که گفته شد دونه به دونه انجام بدید اگه نشد ماژول رو حذف کنید اونی که براتون در پست های قبلی آپلود کردم نصب کنید ونهایت اگه نشد دسترسی بدید به یکی از اعضای تیم مدیریت اگه وقت داشتن براتون برسی کنند. RE: ماژول گروههاي خبري در سایت farsnews.com - mis.shafiee - ۱۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۱۸ عصر من می خواستم عنوان بخش،مانند عنوان مجموعه نمایش داده میشود . فکر میکنم این مورد غیرممکن است . تمام مطالب من به درستی نمایش داده میشود. |