![]() |
|
درج مطالب به صورت يك فرم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درج مطالب به صورت يك فرم (/thread-3873.html) صفحهها: 1 2 |
RE: درج مطالب به صورت يك فرم - ali1994 - ۲۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۱۷ صبح سلام اقا رضا راستش هنوز نتونستم كامل ازش سر در بيارم. دارم متن راهنما رو از سايتش ترجمه ميكنم. ممنون RE: درج مطالب به صورت يك فرم - mal2moh - ۲۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۵۷ صبح دمو آقا ؟ RE: درج مطالب به صورت يك فرم - ali1994 - ۲۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۱۷ صبح اين كامپوننت به نظر من دوتا مشكل داره. اول اينكه حتما بايد نسخه تجاريش رو استفاده كرد. دوم اينكه وقتي فرم رو ميسازي اسم فيلدهاي فرم رو توي بخش كاربري به فارسي قبول نميكنه و حتما بايد از كاراكترهاي لاتين استفاده كرد. RE: درج مطالب به صورت يك فرم - احسان افشاری - ۲۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۴۰ عصر ببخشید من هنوز با این کامپوننت کار نکردم .اینکه میگید فارسی رو قبول نمی کنه احتمالا قبل حله . فارسی رو کلا نمیشه نوشت یا مینویسه اما خراب ؟ در ضمن با این افزونه دقیقا میشه با فرم مطلب ارسال کرد ؟ |