![]() |
|
نمایش مطالب بصورت اسلاید با Lof ArticlesSlideShow - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html) +--- انجمن: ماژول های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-67.html) +---- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-68.html) +---- موضوع: نمایش مطالب بصورت اسلاید با Lof ArticlesSlideShow (/thread-382.html) |
RE: نمایش مطالب بصورت اسلاید با Lof ArticlesSlideShow - mking - ۲۱-۸-۱۳۹۱ ۰۶:۵۴ عصر دوست گرامی در مورد ماژول ورود کاربران می تونید توی انجمن جستجو کنید ماژولهای مختلفی وجود داره!؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در مورد اسلاید هم اگر منظورتون از افزونه ماژول مایش مطالب بصورت اسلاید با Lof ArticlesSlideShow هستش شما نسخه جوملا 1.7 رو می تونید در نسخه جوملا 2.5 هم استفاده کنید. با تشکر
RE: نمایش مطالب بصورت اسلاید با Lof ArticlesSlideShow - tjpltd - ۱۴-۹-۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ صبح سلام من این افزونه را برای جوملا 2.5 نصب کرده ام ولی نمیدونم چطوری باید اسلاید و عکس را اضافه کنم. کمک تو را خدا! ممنون فرشاد RE: نمایش مطالب بصورت اسلاید با Lof ArticlesSlideShow - Reza Ganji - ۱۵-۹-۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ صبح این افزونه مطالب رو همراه با تصویرشون نمایش میدهد و شما باید بخش و مجموعه دلخواه رو فقط انتخاب کنید. RE: نمایش مطالب بصورت اسلاید با Lof ArticlesSlideShow - tjpltd - ۱۵-۹-۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ صبح سلام اقا رضا ممنون از پاسختون. ولی سئوالم اینه که کجا باید بهش بگم بره متن و عکس را برداره. RE: نمایش مطالب بصورت اسلاید با Lof ArticlesSlideShow - Reza Ganji - ۱۵-۹-۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ صبح تو تنظیمات ماژول.من تصویر تنظیمات رو به پست اول اضافه کردم و شما در جایی که نوشته کتگوری سلکشن باید مجموعه ها رو انتخاب کنید.با نگه داشتن دکمه کنترل و کلیک میتونید مجموعه های دلخواه رو انتخاب کنید. این هم تصویر اون قسمت
RE: نمایش مطالب بصورت اسلاید با Lof ArticlesSlideShow - tjpltd - ۱۶-۹-۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ عصر دست شما درد نکنه. من هم این کار را کرده بودم ولی جواب نمیداد. به هر حال حالا درست شده. احتمالا دو شاخه را به برق نزده بودم. اگه باز هم سئوالی داشته باشم مزاحمتان میشم. ممنون RE: نمایش مطالب بصورت اسلاید با Lof ArticlesSlideShow - zard - ۲۸-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ صبح در این افزونه میشه مشخص کرد که فقط مطالب ویژه رو نشون بده؟ RE: نمایش مطالب بصورت اسلاید با Lof ArticlesSlideShow - Reza Ganji - ۲۸-۹-۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ صبح بله چنین امکانی رو داره.در مدیریت ماژول و در تب دیتاسورس از منو کشویی گزینه Featured Articles شما فقط نمایش مطالب ویژه رو انتخاب کنید. این هم راهنمای تصویری : ![]() RE: نمایش مطالب بصورت اسلاید با Lof ArticlesSlideShow - fanavari86 - ۳-۹-۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ صبح سلام دوستان من این افزونه رو برای جوملا 2.5 نصب کردم و در قسمت datasource مجموعه ها را انتخاب کردم الان برای مجموعه انتخابیم دوتا مطلب گذاشتم که بصورت اسلایدشو نمایش بده ولی دوتا عکس را روی هم قرار میده و اصلا بصورت اسلاید نمایش نمیده تمام تنظیمات را هم چک کردم و مشکلی نبوده لطفا راهنمایی کنید مرسی
RE: نمایش مطالب بصورت اسلاید با Lof ArticlesSlideShow - bitabazrgari - ۱۵-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ صبح سلام دوستان من این ماژول رو برای جوملا 2.5 نصب کردم تمام تنظیمات هم درسته ،ولی عکس و مطلب نشون داده نمیشه لطفا راهنمایی کنید چکار کنم باتشکر |