![]() |
|
نظر شما درباره سایتی که طراحی کردم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نظر شما درباره سایتی که طراحی کردم (/thread-3616.html) |
RE: نظر شما درباره سایتی که طراحی کردم - Pourdaryaei - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ عصر این کدی که میگید چی هست دیگه ؟؟! :D ![]() آقا محمد این حرف رو نزنید این انجمن برای بحث و گفتگو هست دیگه ، منم مشکل دارم یکی باید کمکم کنه دیگه ، من کوچیک همه هستم اینجا ![]() مرسی صدرا ... حتما از این کد استفاده میکنم ... RE: نظر شما درباره سایتی که طراحی کردم - احسان افشاری - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ عصر یه همچین کدیه ... اگه از این کد استفاده کنید تصاویر و بعضی از فایل های جاوا و سی اس اس در مرورگر کاربر به مدت طولانی ( قابل تغییر از کد) کش میشه . کد php: ## EXPIRES CACHING ##البته بعد از اینکه سایت کامل شد استفاده کنید ، این پیشنهاد بندست ! RE: نظر شما درباره سایتی که طراحی کردم - Pourdaryaei - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۱۰ عصر این کد رو باید توی فایل htacsess بزارم درسته ؟ بنظرم پیشنهاد خوبیه چون این سایتیه که نمیخواد همیشه به روز بشه ، شاید ماهی دو ماهی یه بار آپدیت بشه روش خیلی خوبیه ...
RE: نظر شما درباره سایتی که طراحی کردم - احسان افشاری - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ عصر بله ،در اچ تی اکسز مفید بودنشم که قطعا ، حتی من تو یه فروم خارجی مطالعه میکردم نوشته تو رتبه گوگل تاثیر بسزایی داره .... RE: نظر شما درباره سایتی که طراحی کردم - Pourdaryaei - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ عصر خب پس تو سایت بریتنی هم بزارم از سایت اصلی بریتنی بزنه جلو
RE: نظر شما درباره سایتی که طراحی کردم - gogerd - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ عصر سلام سایت خوبیه !!! میشه خواهش کنم این قالب و مازول ها رو به منم بدی؟ مثل مازول اسلایدر مازول اسکرول زیر صفحه و ... ممنون RE: نظر شما درباره سایتی که طراحی کردم - Pourdaryaei - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۱۶ عصر سلام قالب که رایگان هست از تو همین انجمن جستجو کنید simplicity ماژولها رو هم چشم هر کدوم خواستی چون تجاری هست ایمیلت رو پیام خصوصی کن برات میفرستم ولی الان دردسترسم نیست
RE: نظر شما درباره سایتی که طراحی کردم - rezaetemadi - ۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۱۲:۰۴ صبح آقای Pourdaryaei اگر امکان دارد آن افزونه ای که در آخر سایت خود ، همانی که اسکرول دارد برای من پ .خ کنید ممنون می شوم RE: نظر شما درباره سایتی که طراحی کردم - Pourdaryaei - ۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۵۲ صبح اسلاید تصاویر دوربین منظورتونه ؟؟ امشب برم خونه براتون میفرستم RE: نظر شما درباره سایتی که طراحی کردم - rezaetemadi - ۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ صبح ممنون من پیدایش کردم |