پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
روش نصب انجمن ساز كيوننا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: روش نصب انجمن ساز كيوننا (/thread-3582.html)

صفحه‌ها: 1 2

روش نصب انجمن ساز كيوننا - Pourdaryaei - ۲۷-۱۲-۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ عصر

بلديد از مديريت منوها يك منو ايجاد كنيد و به هرچيزي لينك كنيد ؟ دقيقا همين كار رو بايد انجام بديد

مديريت منوها ميريد ، منوي اصلي / جديد رو ميزنيد / از كامپوننتها كيوننا رو انتخاب ميكنيد و تمام

روش نصب انجمن ساز كيوننا - kmkm - ۲۸-۱۲-۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ صبح

سلام
منو کیوننا نصب کردم سربرگ اون نوشته منو کیوننا چطور این نوشته رو عوض کنم و انتها هم نوشته Kunena فارسی سازی توسط سی ام اس فارسی چطور این نوشته رو می تونم حذف کنم ؟
ممنون

روش نصب انجمن ساز كيوننا - Pourdaryaei - ۲۸-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ صبح

درمورد مشکل اولیت باید بری قسمت مدیریت کیوننا / تنظیمات ، نام انجمن رو هرچی دوست داری بزاری .

درمورد مشکل دوم نمیتونم راهنمائی کنم چون خلاف حق کپی رایته ...

روش نصب انجمن ساز كيوننا - kmkm - ۲۸-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ صبح

ببخشید چطورمی تونم درکیوننا منو های قوانین و راهنمایی رو تغییر بدم ؟
ممنون از راهنمایی شما ببخشید که زیاد سوال میکنم

روش نصب انجمن ساز كيوننا - Pourdaryaei - ۲۸-۱۲-۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ صبح

یعنی چی تغییر بدید ؟ اسمش رو تغییر بدید یا وصلش کنید به صفحه قوانین سایتتون ؟

روش نصب انجمن ساز كيوننا - kmkm - ۲۸-۱۲-۱۳۹۱ ۰۵:۳۷ صبح

ببخشید وقتی روی قوانین کلیک میکنم انگلیسی می نویسه راهنمایی هم همینطور
به کجا لینک کنم ؟ چطور
ممنون

روش نصب انجمن ساز كيوننا - Pourdaryaei - ۲۸-۱۲-۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ صبح

ببینید اگر از نسخه 1.7 استفاده میکنید ، که اینطور فکر میکنم , باید 2تا مطلب توی جوملا درست کنی برای راهنما و قوانین ، توجه کنید هر مطلبی توی جوملا یه شناسه ID داره ، مثلا قوانین شما شناسش میشه 45 ، راهنما میشه 46 .. حالا از مدیریت کیوننا قسمت تنظیمات محیط کاربری اگر اشتباه نکنم ؛ اینها رو پیدا میکنی و آی دی مطالبتون رو میزارید توش و ذخیره میکنید , اینطوری اون مطالب رو شناسائی میکنه و موقع کلیک روی منوی مربوطه مطالب شما رو نمایش میده .

پیشنهاد میکنم کیوننا 2.0.4 رو نصب کنید هم بدلیل امنیتی هم راحتی کار ، در کیوننای 2 ، کافیه بری مدیریت منوهای جوملا / منوی کیوننا / منوی راهنما یا قوانین که از نوع ( منوی سفارسی است ) سمت چپ جعبه متنی هست که متن مورد نظرتون رو مینویسید

RE: روش نصب انجمن ساز كيوننا - rezahash - ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ صبح

سلام
من هم کیوننا را رو جوملا 3 نصب کردم . می خواستم بدونم میشه کاری کرد که اون توی صفحه سایت باز نشه یعنی خودش جداگانه یه صفحه داشته باشد که کل صفحه مرور گر را بگیرد مثل همین انجم پارسجوم؟

RE: روش نصب انجمن ساز كيوننا - Pourdaryaei - ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ صبح

انجمن ساز که نصب کردید ، منویی رو که به انجمن اختصاص دادید تنظیم کنید در صفحه جدید باز بشه blank_ بعد اگر دوست دارید شکل متفاوتی داشته باشه میتونی از قالب متفاوت استفاده کنی و منوها و ماژولها رو توی اون صفحه غیرفعال کنی