![]() |
|
مشكل در نصب مجدد jcomments - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشكل در نصب مجدد jcomments (/thread-3491.html) صفحهها: 1 2 |
RE: مشكل در نصب مجدد jcomments - pivi - ۶-۳-۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ عصر [quote='وحید بندره' pid='16609' dateline='1325619510'] سلام ftp رو ست کردید ؟ برید در مسیر libraries/joomla/filesystem/folder.php و فایل رو باز کنید این کد رو پیدا کنید کد: $obd = ini_get('open_basedir');و اینو به جاش جایگزین کنید کد: //$obd = ini_get('open_basedir');نقل قول: اتفاقا پوشه تمپ رو هم ايندفعه خالي كردم من این کار رو کردم ولی این بار این خطا رو میده: Unable to write entry RE: مشكل در نصب مجدد jcomments - امید - ۷-۳-۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ صبح نه دوست من این کارها نیازی نیست احتمالا شما افزونه رو توی لوکال نصب کرده بودین و بعد انتقال به هاست و پاک کردنش این مشکل براتون بوجود اومده. برای حل این مشکل فرض کنیم که نام کاربری هاستتون pivi هستش و جوملا رو توی روت هاست نصب کردین نه توی پوشه. فایل CONFIG جوملاتون رو باز کنین و آدرس های log و tmp رو به صورت زیر وارد کنین تا حل بشه کد php: /home/pivi/public_html/tmpموفق باشید |