![]() |
|
{ويژه} بهترين سايت براي خريد خدمات تبليغ در گوگل - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: طراحی وب (/forum-21.html) +--- انجمن: نیازهای طراحی وب (/forum-22.html) +---- انجمن: سايت هاي مفيد براي طراحان (/forum-73.html) +---- موضوع: {ويژه} بهترين سايت براي خريد خدمات تبليغ در گوگل (/thread-3480.html) صفحهها: 1 2 |
RE: بهترين سايت براي خريد خدمات تبليغ در گوگل - Reza Ganji - ۱۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ صبح حقیقتش من بررسی نکردم ولی فرصت بشه بررسی میکنم ! این کوپن ها هم به خاطر همکاری با گوگل جهت معرفی سایت های اسپمر به من و یکی از دوستان هدیه شده ! RE: بهترين سايت براي خريد خدمات تبليغ در گوگل - ابوالفضل حیدری - ۱۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ صبح مرسي عزيزم حالا اين كوپن هاي صد دلاري رو به دلار مسافري حساب ميكني يا دلار صرافي؟ ![]()
RE: بهترين سايت براي خريد خدمات تبليغ در گوگل - Reza Ganji - ۱۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ صبح خوب مسلما تخفیف وجود داره و البته قابل شما رو هم نداره ! RE: بهترين سايت براي خريد خدمات تبليغ در گوگل - ابوالفضل حیدری - ۱۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ صبح من مخلص شما هستم استاد من يدونه از اين كوپن ها رو ميخوام فقط كانفيگ كردن پنل رو من تا حالا انجام ندادم. البته تحليل تبليغ رو (تايم هاي نمايش و شهرهاي نمايش) آماده كردم اما ساير امور مثل تنظيم محدوديت هاي كليك در روز و شب و اين جور تنظيمات رو خير. شما خودتون تا حالا مستقيم با پنل گوگل ادز كار كردين؟ RE: بهترين سايت براي خريد خدمات تبليغ در گوگل - Reza Ganji - ۱۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۵۲ صبح من کار نکردم ولی اطلاعاتش رو میشه به راحتی بدست اورد ! در پیام خصوصی با من تماس بگیرید ! RE: بهترين سايت براي خريد خدمات تبليغ در گوگل - zaban26 - ۱۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۰۰ عصر دوست عزیز برای اطلاع بیشتر میتونید این صفحه رو نگاه کنید . همین طوری این به چشم خورد ![]() اما استاد گنجی کارتو ردیف کنه بهتره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: بهترين سايت براي خريد خدمات تبليغ در گوگل - memare-ahvaz - ۱۴-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۳۶ عصر نمی دونستم گوگل هم کوپن میده ![]() لابد بعد از کوپن یارانه هم میده ![]()
RE: بهترين سايت براي خريد خدمات تبليغ در گوگل - Reza Ganji - ۱۴-۱۰-۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ عصر این هم توضیحات تبلیغ در گوگل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کلمه کوپن در اصل لاتین است و قبل از اینکه ما از این نام استفاده کنیم موجود بوده ! |