![]() |
|
قالب رایگان Shaper Simplicity - II برای جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html) +----- انجمن: قالب های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-112.html) +----- موضوع: قالب رایگان Shaper Simplicity - II برای جوملا (/thread-336.html) |
RE: قالب رایگان Shaper Simplicity - II برای جوملا 1.5 - Reza Ganji - ۲۸-۴-۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ صبح زبان فارسي رو با اضافه كردن اخرين اپديت يكي از پشتيبانان ميتونيد اضافه كنيد و يا پوشه زبان فارسي رو در پوشه زبان ها اضافه كنيد و توجه داشته باشيد در پوشه ادمين هم پوشه زبان موجود است ! RE: قالب رایگان Shaper Simplicity - II برای جوملا 1.5 - samiaviper - ۲۸-۴-۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ عصر یه با معرفت نیست که این لینک بسته نصبی قالبو یه جا دیگه واسه من آپلود کنه نمیدونم چرا وسط دانلود هی قطع میشه دستش درد نکنه کسی که این کار به ظاهر کوچیک ولی حیاتی رو واسه من انجام بده اینم لینکش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: قالب رایگان Shaper Simplicity - II برای جوملا 1.5 - Reza Ganji - ۲۹-۴-۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ صبح لينك دانلود بسته نصبي جوملا 1.6 از سايت پارسااسپيس به اولين ارسال اضافه شد ! لينك دانلود بسته نصبي جوملا 1.5 هم اضافه خواهد شد ! RE: قالب رایگان Shaper Simplicity - II برای جوملا 1.5 - samiaviper - ۳۰-۴-۱۳۹۰ ۰۵:۲۹ صبح سلام من موقع کذاشتن مطلب میخوام که ابتدا عکس قرار بگیرد و بعد در کنار آن توضیحات مطلب نوشته شود ولی هر کار می کنم نمیشه یعنی من میخوام دقیقا مثل سایت zoomit.ir عکس در کنار مطلب قرار داشته باشه ولی نمیشه اینم سابت من و مطلب بهم ریخته موجود در آن itsun.ir لطفا راهنمایی کنید RE: قالب رایگان Shaper Simplicity - II برای جوملا 1.5 - Pourdaryaei - ۳۰-۴-۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ صبح اين سايت از پلاگين Imagesized استفاده كرده ، توي همين انجمن جستجو كني ميتوني پيداش كنيد RE: قالب رایگان Shaper Simplicity - II برای جوملا 1.5 - samiaviper - ۳۰-۴-۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ صبح (۳۰-۴-۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ صبح)پوردريائي نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این چطوری کار میکنه؟ RE: قالب رایگان Shaper Simplicity - II برای جوملا 1.5 - Pourdaryaei - ۳۰-۴-۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ عصر كاش سوالاتتون رو جدا ارسال ميكرديد . كارايي اين پلاگين خيلي ساده است ،فقط كافيه فعالش كنيد و تنظيماتش رو انجام بديد . ![]() از بالا توضيح ميدم پارامترهاي پلاگين
RE: قالب رایگان Shaper Simplicity - II برای جوملا 1.5 - manuel - ۳۰-۶-۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ صبح با سلام و احترام به همه دوستان این قالب با جومفیش مشکل داره ؟؟؟ چون من جومفیش رو نصب می کنم ؛ وقتی می خوام سوئیچ کنم قالب بهم می ریزه ... لوکالم ، نمی تونم لینک بدم ... ممنون RE: قالب رایگان Shaper Simplicity - II برای جوملا 1.5 - mking - ۳۰-۶-۱۳۹۰ ۰۲:۲۳ عصر دوست گرامي يه عکس از همون لوکال بذار تا دوستان بتونند بهتر راهنمايي کنند. RE: قالب رایگان Shaper Simplicity - II برای جوملا 1.5 - manuel - ۳۰-۶-۱۳۹۰ ۰۴:۲۴ عصر (۳۰-۶-۱۳۹۰ ۰۲:۲۳ عصر)mking نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام وممنون اینم عکس : ![]() وقتی سوئیچ می کنم این اتفاق می افته دوستان یه نکته جالب تر !!!! وفتی از طریق ماژول انتخاب زبان جومفیش ، هر زبانی رو انتخاب می کنم ، به همون شکل تصویر بالا در میاد ، ولی وقتی back رو می زنم ، درست نشون می ده !!!! مشکل چیه ؟ ممنون |