![]() |
|
درخواست افزونه اسکرول ( متن ، تصویر ، ماژول ) عمودی در کنار سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست افزونه اسکرول ( متن ، تصویر ، ماژول ) عمودی در کنار سایت (/thread-3310.html) صفحهها: 1 2 |
RE: درخواست افزونه اسکرول ( متن ، تصویر ، ماژول ) عمودی در کنار سایت - Reza Ganji - ۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۳۹ صبح شما چند ماژول با چند کارایی درخواست کردید ! اولی رو که رایگان بود برای دانلود قرار دادم و دومی هم دستی نوشته شده البته فکر میکنم و ماژول نیست ! این هم ماژول تماس با ما آجاکسی است و کاربردهای انها با هم فرق میکند و تجاری هم هست و البته در سایت های وارز هم ندیدم ! RE: درخواست افزونه اسکرول ( متن ، تصویر ، ماژول ) عمودی در کنار سایت - arash2860 - ۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۵۱ صبح (۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۳۹ صبح)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من چند ماژول مختلف درخواست نکردم ... اینها رو همون طور که در پست های قبل گفتم به عنوان مثال نام بردم ... همون طور که در پست اول گفتم بنده یه ماژول می خوام که دکمه به صورت عمودی در کنار سایت باشه و وقتی روش کلیک می کنیم صفحه از بغل باز بشه و متن یا عکس رو نشون بده |