![]() |
|
منو ها زير عكس مي رود - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: منو ها زير عكس مي رود (/thread-3199.html) صفحهها: 1 2 |
RE: منو ها زير عكس مي رود - Reza Ganji - ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۳:۳۳ صبح فکر میکنم باید فایل های پی اچ پی استایل دهی شده باشد. چون فایل زیر رو برای ویرایش لود میکنه : کد: www.fdmi-samacollege.ir #2باید تگ زیر را بیابید : کد: ul.vt_fancymenu {و مقدار z-index را برابر 1000 قرار دهید ! RE: منو ها زير عكس مي رود - rezaetemadi - ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۳:۴۱ صبح در index.php ؟ یا اینکه در خود ماژول باید دنبالش بگردم RE: منو ها زير عكس مي رود - Reza Ganji - ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۳:۴۴ صبح باید در فایل های ماژول باشه با نت پد پلاس یک جستجو کن در تمام فایل های این ماژول ! RE: منو ها زير عكس مي رود - rezaetemadi - ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۳:۴۶ صبح درست شد واقعا ممنون واقعا ممنون فکر کنم فقط زدن دکمه تشکر خیلی کم بود فقط یک سوال ! اگر در ماژول های دیگری چنین اتفاقی افتاد ، باید از همین طریق درستش کنم ؟ اسم سایت : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: منو ها زير عكس مي رود - Reza Ganji - ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۳:۴۹ صبح بله با همین روش باید ویرایش کنید ! |