![]() |
|
کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 2.5 (/forum-116.html) +----- موضوع: کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable (/thread-3042.html) |
RE: کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable - emplab - ۷-۹-۱۳۹۱ ۰۶:۳۱ عصر من این ماژول را نصب کردم و دارم استفاده میکنم. خیلی پرکاربرد و خوب هست. االان دو تا مشکل دارم. یکی اینکه یک سری گزینه هست که هنوز ترجمه نشده. به عنوان مثال به این صفحه برید: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گزینه های مربوط به مرتب سازی مقالات به صورت لاتین هست و نمیدونم کجا باید تغییرشون بدم. مشکل دیگری که دارم مشکل با موتورهای جستجو هست. ظاهرا فایلها و متنهایی که اینجا قرار میدیم موتورهای جستجو نمیتونن پیدا کنند. درسته؟ یا من دارم اشتباه میکنم. RE: کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable - Reza Ganji - ۸-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ صبح در مورد اون ترجمه ها باید در فایل زبان جستجو کنید و الان چون نمیتونه ترجمه ها رو پیدا کنه داره برچسب های ترجمه رو نشون میده. برای جستجو در چندین فایل بطور همزمان میتونید از نرم افزار نت پد پلاس استفاده کنید. در مورد موتورهای جستجو هم اگر فقط برای اعضا منتشر کرده باشید موتورهای جستجو نمیتونند ایندکس کنند. کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable - zbagheri - ۲۹-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۰۶ عصر لطفا راهنماييم كنيد سلام دوستان من جي دانلود را دانبلود كردم ولي موفقق به نصبش نميشم الان 2 ساعت در حال نصبه ولي كارش تموم نميشه به نظر شما مشكل چيه لطفا سريع را هنماييم كنيد کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable - mahan - ۲۹-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۳۴ عصر درود بر شما افزونه را در پوشه tmp جوملا آپلود کنید و از پنل مدیریت جوملا مسیر نصب را بر روی پوشه tmp تنظیم کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable - zbagheri - ۳۰-۲-۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ صبح ببخشيدولي به چه صورت بايد در tmpآپلود كنم. من فايل را در پوشه tmp قراردادم ولي باز نصب انجام نميشه RE: کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable - Reza Ganji - ۳۰-۲-۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ صبح باید فایل رو در پوشه تمپ از فشردگی خارج کنید و در قسمت نصب گزینه نصب از پوشه تمپ رو انتخاب کنید. توجه داشته باشید قبلش پوشه تمپ رو خالی کنید و سپس این افزونه را اکسترکت کنید و بهتر است در پوشه نباشه و تمام محتویات درون پوشه تمپ باشه. کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable - zbagheri - ۳۰-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ صبح من اين كار را انجام ميدم ولي خطا "بسته نصب در مسیر یافت نشد."را ميدهد. ممكن هست مشكل از فايلي كه دانلود كردم باشه خيلي ممنون من نصبش كردم ![]() ولي به منو كامپوننت هام اضافه نشده .ايا به غير از نصبش چيز ديگه اي را هم بايد نصب كنم يا كار خاصي انجام بدم RE: کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable - Reza Ganji - ۳۰-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ صبح ببینید شما به همون سبک معمولی نصب کنید. فایل رو دوباره دانلود کنید تا از صحت درستی فایل مطمئن شوید.حجم فایل رو هم با حجمی که در پیوست برای فایل وشته شده مطابقت دهید. اگر نمیتونید نصب کنید یا با جوملای شما سازگار نیست و ممکنه روی جوملا 1.5 میخواهید نصب کنید و یا اینکه سطح دسترسی پوشه های جوملا رو از طریق منو راهنما در مدیریت چک کنید که قابل نوشتن باشد. ممکن هم هست به خاطر سرعت یا مشکل اینترنت شما باشد. در اخر هم میتونید از یکی از دوستان درخواست کنید تا براتون این افزونه رو نصب کند. کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable - sasanu - ۳۰-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ صبح (۳۰-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ صبح)zbagheri نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوست گرامی شما از چه نسخه ای از جوملا استفاده میکنید من روی جوملا الان نصب کردم مشکلی نداشتضمنا این افزونه برای جوملا 1.5 کار نمیکنه اگر از نسخه جوملا 2.5 استفاده میکنید یکبار کمپوننت رو به صورت کامل حذف کنید وبعد اقدام به نصب دوباره بکنید در مورد ترجمه هم جزئیاتی که نیاز به ترجمه داره حتما انشالله اگر عمری بود در نسخه های بعدی این افزونه ترجمه خواهد شد کامپوننت تمام فارسی جی دانلود com_jdownloads1.9 _build9.8 stable - zbagheri - ۳۰-۲-۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ عصر دوستان واقعا ممنون نصب شد. مشكل از فايلي كه دانلود كرده بودم بود .دوباره دانلود كردم درست شد. ![]()
|