پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html)
+---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html)
+----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-14.html)
+----- موضوع: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel (/thread-30.html)

صفحه‌ها: 1 2

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - mandoor - ۲-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ عصر

جناب گنجی ببخشید من فایل تصویر بزرگش رو پیدا نمی کنم میشه بگین کجاست؟فقط فایل تصویر کوچیکش موجوده

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - Reza Ganji - ۳-۳-۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ صبح

تو پوشه pagepeel_banner و دوباره پوشه pagepeel_banner را در همان پوشه نگاه کنید !

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - mandoor - ۳-۳-۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ صبح

جناب گنجی برای من در پوشهpagepeel_banner یک پوشه هسته به نام banner-templatesکه داخل اون یه فایل psd و یه png وجود داره که نوشته look here من این فایل رو عوض می کنم و برای مثال می کنم (کلیک) اما وقتی در هاست جایگزین این فایل می کنم هیچ تغییری نمیکنه و باز هم همون look here میاد؟ایراد کارم از کجاست؟

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - Reza Ganji - ۳-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ صبح

کش مرورگر و جوملا را خالی کنید و تست کنید.

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - mandoor - ۳-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ صبح

این کارم کردم اما نشد.امکانش هست نام مکان و فایلی رو که باید جایگذاری کنم رو بگید؟

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - Reza Ganji - ۳-۳-۱۳۹۱ ۰۴:۰۳ صبح

منم یادم نیست دقیق.
شما یه دمو قرار دهید در جایی که نصب کردید تا دوستان بتونند کمکتون کنند.

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - parastoha - ۲-۶-۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ عصر

سلام
من می خواهم گوشه بالایی یک مقدار بیشتر باز شود چون وقتی یک کلمه می نویسم اصلا دیده نمی شود
منظورم قبل از بردن موس به سمت ان است
باید چه کدی را دستکاری کنم
با تشکر

RE: ماژول تبلیغات گوشه ای زیبای Corner Page Peel - سعید حمزه زاده - ۲-۶-۱۳۹۱ ۰۸:۰۱ عصر

دوست عزیز منظورتون رو متوجه نشدم