![]() |
|
یک مشکل کوچک ولی عجیب در سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: یک مشکل کوچک ولی عجیب در سایت (/thread-2992.html) صفحهها: 1 2 |
RE: یک مشکل کوچک ولی عجیب در سایت - احسان افشاری - ۱۳-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ صبح جزو قالب هست یا ماژول ؟ اگر ماژول هست لطفا فایل ماژول رو پیوست کنید . حالا چرا از یک لینک به صفحه ی ثبت نام و یا ورود استفاده نمی کنید RE: یک مشکل کوچک ولی عجیب در سایت - rezaetemadi - ۱۳-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ صبح طبق فرموده مدیر اصلی سایت دیگر چیز نباید به سایت اضافه شود و تنها جایی که می ماند آنجاست آن هم جزو قالب است نه ماژول سایت من قالب را پیوست کرده ام ماژولی که الان آنجاست ماژول login سی بی است RE: یک مشکل کوچک ولی عجیب در سایت - britneyfarsi - ۱۳-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ صبح این قالب ب کوئیک استارت نصب شده ، در اصل یه قالب ساده است با کامپوننت جوم اسپورت مخصوص سایتهای ورزشی که یه تغییراتی توش دادند ، ماژولها هم از قبل آماده کردند ، باید ببینید این ماژولها رایگان هست یا نه که از سایت اصلیش دانلود کنید RE: یک مشکل کوچک ولی عجیب در سایت - rezaetemadi - ۱۳-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ صبح خوب من الان برای حل مشکلم باید چکار کنم ؟ |