![]() |
|
درخواست طراحی رایگان صفحه اول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: در خواست قالب جوملا (/forum-19.html) +---- موضوع: درخواست طراحی رایگان صفحه اول (/thread-2816.html) صفحهها: 1 2 |
RE: درخواست طراحی رایگان صفحه اول - memare-ahvaz - ۲-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ صبح دادا ورژن جدید رو کی واسم آپ میکنی؟ RE: درخواست طراحی رایگان صفحه اول - ابوالفضل حیدری - ۲-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ صبح بزودي انشالله RE: درخواست طراحی رایگان صفحه اول - memare-ahvaz - ۲-۹-۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ صبح دادا دمت گرم سعی کن ظرف امروز واسم ردیفش کنی که من برسم به باقی کار سایت.آخه باید از صفر شروع کنم.میدونی که خیلی ممنون RE: درخواست طراحی رایگان صفحه اول - memare-ahvaz - ۵-۹-۱۳۹۰ ۰۴:۵۹ صبح سلام خسته نباشی داداش ورژن جدید آماده شده؟ دادا بهم گفتن که این کار آماده هستش .... اینطوره که میگن؟ RE: درخواست طراحی رایگان صفحه اول - ابوالفضل حیدری - ۵-۹-۱۳۹۰ ۰۵:۱۹ صبح سلام منظورتون رو متوجه نشدم. اگر منظورتون اينه كه اين كار وجود داشته و من اونو واست كاستومايز كردم كاملاً درسته. توي دنياي طراحي سايت استفاده از منابع موجود و تغيير به سبك دلخواه خيلي مرسوم و رايج و اگر دقت كني ما همه اينجاييم تا جوملا رو خصوصي سازي و كاستومايز كنيم.. RE: درخواست طراحی رایگان صفحه اول - memare-ahvaz - ۵-۹-۱۳۹۰ ۰۵:۲۲ صبح مهم نیست اما ورژن جدیدش کی ارزه میشه؟ RE: درخواست طراحی رایگان صفحه اول - memare-ahvaz - ۵-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ عصر همچنان منتظر ورژن جدید RE: درخواست طراحی رایگان صفحه اول - memare-ahvaz - ۱۲-۹-۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ صبح کسی نیست این زحمتو واسه ما بکشه؟ |