![]() |
|
تاریخ شمسی/میلادی /قمری ساده - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: تاریخ شمسی/میلادی /قمری ساده (/thread-2627.html) صفحهها: 1 2 |
RE: تاریخ شمسی/میلادی /قمری ساده - صدرا حسابی - ۲۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ صبح ماژول تقویم عمودی ساده مشابه ماژول پست قبل به همراه روز شمار. RE: تاریخ شمسی/میلادی /قمری ساده - hosseinpour - ۲۶-۱۰-۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ صبح من این ماژول رو نصب کردم خیلی خوبه فقط یه مشکل که دارم این که میتونیم کدی بدیم که رنگ نوشته هاش سفید شه ؟ RE: تاریخ شمسی/میلادی /قمری ساده - صدرا حسابی - ۲۶-۱۰-۱۳۹۰ ۱۲:۴۰ صبح بله برای تغییر رنگ و فونت و وسط چین کردن و موارد مشابه باید پسوند کلاس ماژول براش تعریف کنید، مثلا در پنل ماژول در قسمت پسوند کلاس ماژول می نویسید: _ss بعد در template.css این کد رو با تغییر یا حذف پارامترهاش می تونید اضافه کنید: کد: .moduletable-ss {RE: تاریخ شمسی/میلادی /قمری ساده - artoor1 - ۱۴-۱۲-۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ عصر (۲۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ صبح)صدرا حسابی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام آقای حسابی. خسته نباشید. ببخشید من از این ماژول استفاده کردم و لی تاریخ شمسی رو نشون نمیده و به صورت % نشون میده. میشه راهنمایی کنید . . . ممنون . . . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: تاریخ شمسی/میلادی /قمری ساده - artoor1 - ۲۰-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۲۱ عصر مرسی از این که جوابمو میدین . . . RE: تاریخ شمسی/میلادی /قمری ساده - صدرا حسابی - ۲۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۰۱ صبح من حدود یک هفتس نرسیدم انجمن بیام مگه نه پاسخ می دادم این سوالتون رو، روی کدوم نسخه از جوملا تستش کردید؟ روی 1.5 تا الان رو چند تا سایت نصب کردم و مشکلی نداشته. RE: تاریخ شمسی/میلادی /قمری ساده - artoor1 - ۲۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۰۴ عصر سلام . . . از اینکه جواب دادین ممنونم. رو نسخه ی 1.7.3 تست کردم و تاریخ های عربی و میلادیش درست بود ولی تاریخ ایرانیش رو به صورت % نشون می داد . . . RE: تاریخ شمسی/میلادی /قمری ساده - ali_gh8 - ۱۷-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ صبح (۲۱-۱۲-۱۳۹۰ ۰۴:۰۱ صبح)صدرا حسابی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام آقای حسابی حالتون چطوره آقا اگه میشه یه لطفی کنید کاری کنید که ایم ماژول روی جوملا 2.5 هم نصب شه و جواب بده ممنون میشیم |