![]() |
|
مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! (/thread-2484.html) |
RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - پیام عمرانی - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ عصر مشکلتون برطرف کردم میتونید تست کنید البته بهتره نسخه جوملاتون رو آپدیت کنید تا دیگه به مشکلی بر نخورید RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - shafiee - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۴۸ عصر میشه راهنمایی کنید مشکل از کجا بود و اگر مجدد با این مشکل برخورد کردم از چه طریقی میتوانم برطرفش کنم ! RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - پیام عمرانی - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ عصر مشکل دقیقا از سشن بود که همون اول هم گفتم شما با آپدیت ورژن ویندوز دیگه به این باگ ها بر نمیخورید RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - shafiee - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۰۲ عصر خوب کدام فایل را ویرایش نمودید که این مشکل برطرف شد ؟ و مورد دوم اینکه میخواستم بدونم اگر من نسخه جوملا رو بروز کنم آیا افزونه های من با مشکل روبرو نمیشوند ؟ و اینکه چرا در صفحه مدیریت متن ها همه به این صورت هستند !!!
RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - پیام عمرانی - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۲۴ عصر شما آپدیت کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد و این مشکل هم برطرف میشه البته قبلش بک آپ یادتون نره RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - shafiee - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ عصر ممنون از زحمات شما جناب عمرانی. با کمی تغییرات در کدهای قالب مدیریت و فایل ترجمه مشکل برطرف شد. موفق و پیروز باشید. RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - پیام عمرانی - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۵۳ عصر البته باز تاکید میکنم که حتما آپگرید کنید !!!! مشکل امنیتی پیش میاد براتون الان هم که موج تازهای از هک ها داره شروع میشه حتما گوش بزنگ باشید RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - shafiee - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ عصر بله.متوجه هستم و جدیدا زیاد با این موارد روبرو شدم. در حال بروز رسانی با افزونه jUpgrade هستم. ممنون از شما بابت یادآوری RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - hfkatebin - ۳-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۱۵ عصر سلام جناب آقای شفیعی مشکل ورود شما در ورودی به پنل مدیریت حل شد؟ چه کار کردید؟ من هم عینا به مشکل شما گرفتار شدم کمک کنید. RE: مشکل در ورود به پنل مدیریت ! - Reza Ganji - ۳-۹-۱۳۹۰ ۰۶:۱۸ عصر دوست عزیز مشکل خود را بعد از جستجو در انجمن در انجمن مشکلات عمومی مطرح کنید ! لطفا رعایت کنید و با مطرح کردن در انجمن های دیگر دیر تر به نتیجه میرسید ! احتمالا کوکی در مرورگر شما غیر فعال است و با مرورگر دیگری نیز تست کنید ! |