![]() |
|
مشکل قالب با Internet Explorer - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل قالب با Internet Explorer (/thread-2352.html) |
RE: مشکل قالب با Internet Explorer - مرتضی محمدجانی - ۶-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ عصر من هم چک کردم مشکلی نداشت عنوانها در سمت راست قرار دارد شما از کلید میانبر CTRL+F5 استفاده کنید البته شما فایلی پیوست نکردید بهتر است که مشکل را به صورت تصویر قرار دهید موفق باشید
RE: مشکل قالب با Internet Explorer - ariatm - ۶-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ عصر جناب محمد جانی با تشکر از شما جسارتن شما مطمئن هستید که با مرورگر اینترنت اگسپلور سایت رو باز کردید چون من خودم از چهار کامپیوتر در 4مکان متفاوت سایت رو چک کرد و تیتر مطالبم چپ چین است در ضمن جناب محمدجانی من عکس رو پیوست سوالم کردم سوال اول در همین پست با تشکر از شما بابت پیگیریتون RE: مشکل قالب با Internet Explorer - مرتضی محمدجانی - ۶-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ عصر دوست عزیز من با همه مرورگر ها چک کردم مشکلی ندیدم شما فایل css قالبتون را قرار دهید تا بررسی شود
RE: مشکل قالب با Internet Explorer - ariatm - ۶-۷-۱۳۹۰ ۰۹:۲۷ عصر با سپاس فراوان از شما دوست عزیز بابت وقتی که در جهت رفع مشکل اینجانب صرف نموده اید فایل css پیوست گردید در ضمن قالب من قالب رایگانJA Rutile سایت joomlart.ir است RE: مشکل قالب با Internet Explorer - مرتضی محمدجانی - ۷-۷-۱۳۹۰ ۰۳:۲۳ صبح کد زیر را کپی کرده و در فایل ie8.css پیس کنید و نتیجه رو اطلاع دهید کد: /* CSS Document */
RE: مشکل قالب با Internet Explorer - ariatm - ۷-۷-۱۳۹۰ ۰۶:۱۳ صبح با سپاس از شما جناب محمد جانی نتیجه ای در پی نداشت ممنون بابت لطفتون ممنون میشم اگر بازهم لطف بفرمایید و این مسئله رو پیگیری کنید RE: مشکل قالب با Internet Explorer - مرتضی محمدجانی - ۷-۷-۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ عصر از دوستانی که از این پست دیدن میکنند دمویی که دوست عزیز قرار دادن را با مرورگر ie6 چک کنند نتیجه رو اعلام نمایند چون وقتی من با مرورگرها ی مختلف چک می کنم مشکلی نمیبینم هم سیستم دفترم هم سیستم خانه هم ... دوست عزیز بعد از قرار دادن کد کش و پاک کنید مجددا تست نمایید با تشکر
RE: مشکل قالب با Internet Explorer - mal2moh - ۸-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ صبح سلام من در ie6 دیدم اما مشکل خواصی نداشت و تیتر مطالب هم سمت راست هست RE: مشکل قالب با Internet Explorer - Reza Ganji - ۸-۷-۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ عصر برای من هم درست بود ! ممکن است به خاطر سرور باشد و گاهی به خاطر دیرلود شدن و یا لود نشدن کامل سی اس اس ها برای شما بصورت چپ چین نمایش دهد ! حالا باز دوستان دیگر هم تست میکنند ! من شخصا به خاطر تست سایت ها ویندوز ایکس پی که نصب کردم مرورگر اینترنت اکسپلورر 6 را بروزرسانی نکردم ! RE: مشکل قالب با Internet Explorer - شاهین سمیع عادل - ۸-۷-۱۳۹۰ ۰۵:۲۵ عصر برای من سرفصل مطالب در اکسپلورر 8 چپ چین شده . دوست عزیز آیا شما فایل ie8css را در قالب خود دارید ؟ آیا فقط در اکسپلورر 8 مشکل دارد ؟ این کد را به انتهای فایل template.css قالب خودتان اضافه کنید ببینید مشکلتان حل می شود ؟ کد: div.catItemHeader h3.catItemTitle , .contentheading , .componentheading { |