![]() |
|
{كاربردي} ماژول منو آبشاری فارسی جوملا IceMenu - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html) +----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 1.5 (/forum-13.html) +----- موضوع: {كاربردي} ماژول منو آبشاری فارسی جوملا IceMenu (/thread-2203.html) صفحهها: 1 2 |
RE: ماژول منو آبشاری فارسی جوملا IceMenu - hc1supcenter - ۱-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ عصر اگر ممکنه دوستان یه فابل اصلاح شده کامل رو مجددا اینجا بذارن RE: ماژول منو آبشاری فارسی جوملا IceMenu - ساربان - ۵-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ عصر خدمت شما RE: ماژول منو آبشاری فارسی جوملا IceMenu - bizinesman - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ صبح با سلام خدمت اساتید گرامی من با اجازه دوستان این ماژولو درست کردم و آپلود کردم امیدوارم که بدردتون بخوره[attachment=4024] ماژول منو آبشاری فارسی جوملا IceMenu - djmomo - ۱۷-۱-۱۳۹۲ ۰۹:۲۰ عصر سلام آقا اصلا که برای من تنظیماتشم نمیاد اینم عکسش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ماژول منو آبشاری فارسی جوملا IceMenu - mahan - ۱۷-۱-۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ عصر درود بر شما همانطور که در بالای این تایپیک ملاحظه می کنید این موضوع در: پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا / الحاقات جوملا 1.5 / ماژول های جوملا 1.5 / ماژول های فارسی جوملا 1.5 v درج شده و با جوملای شما سازگار نیست. شاددباشید و شادی بخش دیگران RE: ماژول منو آبشاری فارسی جوملا IceMenu - tarenoco - ۲۹-۱۱-۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ عصر خیلی ممنون بابت زحماتتون RE: ماژول منو آبشاری فارسی جوملا IceMenu - farzadbjj - ۱-۱۲-۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ صبح با سلام و احترام در جهت پایداری پست و سردرگموی کاربران از زدن پست جدید (اسپم) خوداری کنید. فقط از دکمه تشکر و اعتبار استفاده کنید. قوانیین انجمن پارس جوم
RE: ماژول منو آبشاری فارسی جوملا IceMenu - mohsen kian - ۲۹-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۱۹ عصر با سلام میشه لطفا بگید برای اسلایدر بالا و پایین صفحه از چه ماژول هایی استفاده کردید؟ |