پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html)
+--- انجمن: پلاگین های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-63.html)
+---- انجمن: پلاگین های فارسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-65.html)
+---- موضوع: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay (/thread-20548.html)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - محمدسلیمانی - ۱۹-۸-۱۳۹۶ ۰۸:۱۷ صبح

دمو بدید چک کنم

RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - solimani - ۱۹-۸-۱۳۹۶ ۰۶:۱۵ عصر

اسکرین شات در پیوست جهت مشاهده شما ممنون که همکاری می کنید .

توجه کنید تیک انتخاب بیت پی زده نمی شود ( خاموش است)

RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - محمدسلیمانی - ۱۹-۸-۱۳۹۶ ۰۷:۲۷ عصر

در کامپوننت مدیا استور خط 62 فایل paymentmethod.php
مسیر
components/com_mediastore/models/fields

رو کامنت یا حذف کنید.

RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - solimani - ۱۹-۸-۱۳۹۶ ۰۹:۳۱ عصر

معذرت می خوام چندتا سوال قبل از انجام اینکار از شما بپرسم چرا باید پاک بشه ؟ من برسی کردم اگر
. ($item->available == false ? ' disabled="disabled"' : '') . ' />';

اگر disabled به enable تبدیل بشه احتمالا مشکل رفع خواهد شد ؟

ولی آیا نمی شه پلاگین رو درست کرد تا نیازی به ویرایش کامپوننت نباشه ؟

RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - محمدسلیمانی - ۱۹-۸-۱۳۹۶ ۰۹:۴۴ عصر

درسته که با enable کردن مشکل حل میشه ولی در مرورگرهای مختلف و ورژن های php متفاوته.

در هر صورت در مورد حل مشکل از افزونه باید پلاگین مجددا طراحی بشه این پلاگین برای ورژن قبلی هست.
این کار و مجددا با هماهنگی درگاه واسط انجام میدم ولی در حال حاضر فرصت این کار و ندارم.

RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - solimani - ۱۹-۸-۱۳۹۶ ۱۱:۰۳ عصر

خط 62 رو حذف کردم سایت خراب می شه و از کار می افته .!!!

RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - solimani - ۲۰-۸-۱۳۹۶ ۰۳:۴۲ عصر

رفقا چکار کنم ؟ با حذف خط 62 سایت دچار مشکل می شه ؟

آیا disabled رو به enable تبدیل کنم یا جای دیگه ای مشکل پیدا می شه ؟

RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - محمدسلیمانی - ۲۱-۸-۱۳۹۶ ۰۶:۴۹ عصر

دقیقا چی رو حذف کردید؟؟ نباید مشکلی پیش بیاد اگر مطمئنی که درست حذ کردید دمو بدید ببینیم خطا چیه

RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - solimani - ۲۱-۸-۱۳۹۶ ۰۸:۱۱ عصر

الان ' disabled="disabled فقط حذف کردم درست شد اما اگر لاین 62 رو کاملاً حذف کنم بهم می ریزه .

حالا ما این ' disabled="disabled رو حذف کردیم جای دیگه ای مشکلی پیش نمیاد ؟؟

RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - محمدسلیمانی - ۲۱-۸-۱۳۹۶ ۰۹:۱۰ عصر

اینو دیگه خودتون باید تست کنید.