![]() |
|
هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html) +--- انجمن: پلاگین های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-63.html) +---- انجمن: پلاگین های فارسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-65.html) +---- موضوع: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay (/thread-20548.html) |
RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - محمدسلیمانی - ۱۹-۸-۱۳۹۶ ۰۸:۱۷ صبح دمو بدید چک کنم RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - solimani - ۱۹-۸-۱۳۹۶ ۰۶:۱۵ عصر اسکرین شات در پیوست جهت مشاهده شما ممنون که همکاری می کنید . توجه کنید تیک انتخاب بیت پی زده نمی شود ( خاموش است) RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - محمدسلیمانی - ۱۹-۸-۱۳۹۶ ۰۷:۲۷ عصر در کامپوننت مدیا استور خط 62 فایل paymentmethod.php مسیر components/com_mediastore/models/fields رو کامنت یا حذف کنید. RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - solimani - ۱۹-۸-۱۳۹۶ ۰۹:۳۱ عصر معذرت می خوام چندتا سوال قبل از انجام اینکار از شما بپرسم چرا باید پاک بشه ؟ من برسی کردم اگر . ($item->available == false ? ' disabled="disabled"' : '') . ' />'; اگر disabled به enable تبدیل بشه احتمالا مشکل رفع خواهد شد ؟ ولی آیا نمی شه پلاگین رو درست کرد تا نیازی به ویرایش کامپوننت نباشه ؟ RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - محمدسلیمانی - ۱۹-۸-۱۳۹۶ ۰۹:۴۴ عصر درسته که با enable کردن مشکل حل میشه ولی در مرورگرهای مختلف و ورژن های php متفاوته. در هر صورت در مورد حل مشکل از افزونه باید پلاگین مجددا طراحی بشه این پلاگین برای ورژن قبلی هست. این کار و مجددا با هماهنگی درگاه واسط انجام میدم ولی در حال حاضر فرصت این کار و ندارم. RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - solimani - ۱۹-۸-۱۳۹۶ ۱۱:۰۳ عصر خط 62 رو حذف کردم سایت خراب می شه و از کار می افته .!!! RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - solimani - ۲۰-۸-۱۳۹۶ ۰۳:۴۲ عصر رفقا چکار کنم ؟ با حذف خط 62 سایت دچار مشکل می شه ؟ آیا disabled رو به enable تبدیل کنم یا جای دیگه ای مشکل پیدا می شه ؟ RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - محمدسلیمانی - ۲۱-۸-۱۳۹۶ ۰۶:۴۹ عصر دقیقا چی رو حذف کردید؟؟ نباید مشکلی پیش بیاد اگر مطمئنی که درست حذ کردید دمو بدید ببینیم خطا چیه RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - solimani - ۲۱-۸-۱۳۹۶ ۰۸:۱۱ عصر الان ' disabled="disabled فقط حذف کردم درست شد اما اگر لاین 62 رو کاملاً حذف کنم بهم می ریزه . حالا ما این ' disabled="disabled رو حذف کردیم جای دیگه ای مشکلی پیش نمیاد ؟؟ RE: هدیه: پلاگین پرداخت کامپوننت مدیا استور mediaStore برای درگاه بیت پی BitPay - محمدسلیمانی - ۲۱-۸-۱۳۹۶ ۰۹:۱۰ عصر اینو دیگه خودتون باید تست کنید. |