![]() |
|
(حل شده) خطا هنگام بروزرسانی جوملا 2.5 به 3 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: (حل شده) خطا هنگام بروزرسانی جوملا 2.5 به 3 (/thread-19866.html) صفحهها: 1 2 |
RE: خطا هنگام بروزرسانی جوملا 2.5 به 3 - mahan - ۲۹-۴-۱۳۹۵ ۰۳:۰۴ عصر درود بر شما بک آپ فراموش نشود! پیشنهاد می شود در ابتدای کار ارتقا جوملا 2.5 به نسخه بالاتر اول ماژول ها و افزونه های اضافه را غیر فعال کنید و بعد ارتقا را انجام دهید برای بهتر روشن شدن نوع خطاها بهتر است در یک پوشه جدید در هاست، جوملا را کپی کنید و با اتصال آن به دیتابیس جدید کار ارتقا را شروع کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: خطا هنگام بروزرسانی جوملا 2.5 به 3 - ابوذر مرادی - ۲۹-۴-۱۳۹۵ ۰۵:۰۵ عصر ممنون دوست عزیز . فکر کردم با پاسخ های قلبی تاپیک کامل شده اما اینطور که معلومه هنوز نه. طبق کفته دوستمون Rezajaf معلوم شد که این مشکل از قالب و پلاگین ztools هست... خب ... قالب و فریم ورکش رو از بیخ بن حذف کردم (منظورم اینه که حتی از تو دیتابیس هم اثری ازش به جا نمونده و هرچی فایل و پوشه داشته رو پاک کردم) یه قالب دیگه که با جوملا 3 سازگاری دارد را نصب و اقدام به بروزرسانی کردم که خوشبختانه این فرایند با موفقیت به پایان رسید و جوملام ارتقا داده شد. این بین چیزی که برام مهم بود اطلاعات و مطالبی بود که در سایت وجود داشت که خدا رو شکر کاملا حفظ شده و مشکل خاصی نیست. الآن نسخه جوملام رو به 3.5.1 ارتقا دادم. از همه دوستان هم بخاطر لطفشون تشکر میکنم. |