![]() |
|
مشکل بسته های نصبی smartaddons - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل بسته های نصبی smartaddons (/thread-19842.html) صفحهها: 1 2 |
RE: مشکل بسته های نصبی smartaddons - Pourdaryaei - ۱۳-۴-۱۳۹۵ ۰۵:۳۱ صبح هرسایتی بجز سایت خودش باید نال باشه ، بهتره از نسخه اورجینال استفاده کنید RE: مشکل بسته های نصبی smartaddons - Reza Ganji - ۱۳-۴-۱۳۹۵ ۰۶:۴۸ صبح این مشگل به دلیل استفاده از بسته های غیر اوریجینال دانلود شده از سایت های وارز می باشد. دلیل این گونه مشگل معمولا آلوده بودن برخی از فایل ها به کدهای مخرب و ارسال اسپم است که توسط آنتی ویروس سرور شناسایی و حذف می شوند و سایت درست نمایش داده نمیشود. متاسفانه روس ها بیشتر اینکارهارو میکنند. RE: مشکل بسته های نصبی smartaddons - parpar70 - ۱۳-۴-۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ عصر استاد گنجی من از یکی از دوستان که یوزر پسورد دارن درسایت اسمارت ادد آن همین دیشب این قالب اورجینال و آخرین ورژن رو نصب کردم اگر مشاهده کنید باز همونطوره الان بخش نمایش خطا رو هم فعال کردم اگر وارد سایت بشید یه ارور هایی میده که نشون داده میشه و ممنون میشم راهنماییم کنید مرسی... berendas.ir با این نتیجه فهمیدیم که مشکل عدم اورجینال بودنش نبود چون الانم که اورجیناله باز همون ارورها رو به همون شکل داره و همونجوری نشون میده سایت رو اصن انگار هیچ css رو فراخوانی نمیکنه و هیچ کدوم از فایل ها رو فراخوانی نمیکنه فقط منو رو نشون میده اونم به همریخته و زیر هم RE: مشکل بسته های نصبی smartaddons - YasinDesign - ۱۳-۴-۱۳۹۵ ۰۳:۳۱ عصر سلام مشخصات هاست و مدیریت جوملا را بفرستید تا درستش کنم RE: مشکل بسته های نصبی smartaddons - parpar70 - ۱۳-۴-۱۳۹۵ ۰۷:۱۴ عصر دوست گرامی آقای یاسین خیلی لطف کردین بازم یه دنیا ممنونم ازتون اطلاعات برای شما ارسال شد مچکرم از وقتی که گذاشتین و بیشتر میخواین بگذارین RE: مشکل بسته های نصبی smartaddons - Reza Ganji - ۱۴-۴-۱۳۹۵ ۰۱:۰۱ صبح این مشگل با تغییر نسخه پی اچ پی به 5.3 یا 5.4 یا بالاتر باید حل بشه. این ارور در قالب های اسمارت اددآنز معمولا به این دلیله. اگر نشد به هاستینگ بگید در پی اچ پی E_STRICT رو غیرفعال کنه و نتیجه رو بررسی کنید. البته میتونید یک فایل php.ini در روت سایت ایجاد کنید و کد زیر رو درونش وارد کنید : کد: error_reporting(E_ALL ^ E_STRICT);البته این گزارش ارور رو غیرفعال میکنه و ممکنه مشگل رو کلا حل نکنه. اگر پی اچ پی سایتتون 5.3 به بالا است و شما هم از اوریجینال بودن قالب مطمئن هستید و هاستینگ هم نتونست کمکی بکنه بهتره هاست دیگری بگیرید و تست کنید البته از سرور دیگری. |