![]() |
|
درخواست افزونه گالری همانند دمو - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست افزونه گالری همانند دمو (/thread-19798.html) صفحهها: 1 2 |
RE: درخواست افزونه گالری همانند دمو - parsrayaneh - ۳-۴-۱۳۹۵ ۰۸:۵۵ عصر (۳-۴-۱۳۹۵ ۰۳:۴۹ عصر)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام ممنون از پاسختون ولی متاسفانه اون چیزی نیست که میخوام دمو.و.ببینید یا توضیحات و بخونید دمو و توضیحات و تو پست اول گفتم RE: درخواست افزونه گالری همانند دمو - Reza Ganji - ۴-۴-۱۳۹۵ ۰۱:۲۹ صبح این قسمت توسط Adds blocker مسدود میشه برای همین نمایش داده نمیشه. شبیه این من ندیدم ولی میشه کدهاش رو استفاده کنید. RE: درخواست افزونه گالری همانند دمو - رضاندیمی - ۴-۴-۱۳۹۵ ۰۱:۴۲ صبح با اجازه استاد گنجی. دوست عزیز شما تو،توضیحاتتون که نوشتید،با افزونه ای که آقای گنجی بهتون معرفی کردند.کاملا یکیه،با این افزونه میشه همون چیزی که شما میخواین رو داشته باشین. یه پیوست براتون ارسال کردم که با همین افزونه طراحی شده. یه نگاهی بکنید. RE: درخواست افزونه گالری همانند دمو - parsrayaneh - ۴-۴-۱۳۹۵ ۰۲:۴۹ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دمو افزونه ای که اقای گنجی فرستاد اینه ولی من میخوام یه مجموعه داشته باشم وقتی کاربر موس و میبره روش تصویر بزرگتر بشت بعدش وقتی روش کلیک کرد بدون رفرش زیر مجموعه باز بشه و یه سری تصاویر دیگه و باز وقتی روش کلیک میشه تصویر بزرگتر بشه و کنارش توضیحات نوشته بشه ولی این چیزی که اقای گنجی قرار دادن اینجوری نیست البته از دمو دیدم. اگه این افزونه همونیه که میگید، تنظیمات خاصی داره و یا کدی باید دستکاری بشه بازم ممنون RE: درخواست افزونه گالری همانند دمو - parsrayaneh - ۶-۴-۱۳۹۵ ۰۶:۴۹ عصر من افزونه ای که اقا گنجی فرمودن و نصب کردم، همون تجاری و، العان چجوری میتونم مجموعه بسازم، یعنی یه تصویر نشون بده که مجموعه باشه وقتی روش میزنیم وارد زیر مجموعه بشه و... مجموعه و چجوری ایجاد کنم مثل سایت دمویی که قرار دادم ممنون RE: درخواست افزونه گالری همانند دمو - parsrayaneh - ۱۲-۴-۱۳۹۵ ۰۶:۵۳ صبح از دوستان کسی همچین افزونه ای سراغ نداره معرفی کنه؟ تجاری بودم اشکال نداره خیلی گیرش هستم |