![]() |
|
فروش فایل در جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: فروش فایل در جوملا (/thread-19495.html) صفحهها: 1 2 |
RE: فروش فایل در جوملا - vahid.exe - ۱۰-۱-۱۳۹۵ ۰۳:۱۹ صبح سلام. برای این مورد وردپرس بهتر است. چون افزونه های رایگانی در وردپرس دیدم برای اینکار که حتی لینک های مستقیم فایل را از هاست دانلود بهشون میدهید و به لینک غیر مستقیم و با قابلیت انقضا تبدیل می کند که این امر در فروش فایل مهم است. موفق باشید RE: فروش فایل در جوملا - alibaba - ۱۰-۱-۱۳۹۵ ۰۸:۴۲ صبح با وردپرس اصلا کار نکردم و شاید بخوام کار با wp رو یادبگریم روزها وقت ازم بگیره که وقتش رو ندارم RE: فروش فایل در جوملا - alibaba - ۱۱-۱-۱۳۹۵ ۰۴:۲۸ صبح یه سوال داشتم.مگه این سایت پی سی تمپلت از j2store استفاده نمی کنه؟ پس چرا نوع نمایش آیتم هاش فرق می کنه و زیبا تر هست؟ (هرکدوم داخل یه باکس هست و در کنار هر باکس یک علامت چشم هست) و همچنین نوع نمایش تصاویر محصولات به صورت اسلایدری هست منم می تونم همچین کاری کنم؟ RE: فروش فایل در جوملا - Reza Ganji - ۱۱-۱-۱۳۹۵ ۰۹:۵۸ عصر این سایت از قالب jsn epic استفاده میکنه و k2stor که میتونید در نت جستجو کنید . RE: فروش فایل در جوملا - alibaba - ۱۲-۱-۱۳۹۵ ۱۲:۵۳ صبح مرسی اما اون سایت با این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیلی تفاوت داره و اینکه برای نمای محصولاتشون توی این صفحه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از چه افزونه ای استفاده کردند RE: فروش فایل در جوملا - alibaba - ۱۲-۱-۱۳۹۵ ۰۳:۳۷ صبح و اینکه به نظر شما من که قراره از صفر فروشگاه ایجاد کنم از k2store استفاده کنم یا j2store نمی خوام تو آینده مشکل برای ایجاد بشه و بگم ای کاش از اون یکی استفاده می کردم چون امکانات جانبیش بیشتر بود |