![]() |
|
خطای session_start در نصب جوملا3 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: خطای session_start در نصب جوملا3 (/thread-19304.html) صفحهها: 1 2 |
RE: خطای session_start در نصب جوملا3 - Pourdaryaei - ۲۸-۱۱-۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ صبح اطلاعات هاستت رو ارسال کن شب تست کنم ببینم چطوره RE: خطای session_start در نصب جوملا3 - Reza Ganji - ۲۸-۱۱-۱۳۹۴ ۰۴:۴۶ صبح درود اگر بسته سالمه من یکبار هاست شما را ریست میکنم یعنی حذف و دوباره ایجاد میکنم و تست میکنیم.البته چنین مشکلی تاحالا نداشتیم ولی ممکنه از سمت هاست هم مشکل بوجود بیاد. اگر به هر دلیل موفق نشدید خبر دهید من ریست کنم و تست میکنم. RE: خطای session_start در نصب جوملا3 - Pourdaryaei - ۲۸-۱۱-۱۳۹۴ ۰۵:۲۱ صبح آقای گنجی من توی نت یه جستجویی کردم انگار مشکل از پیکربندی هاست پیش اومده . یه بار براشون ریست کنید باید درست بشه RE: خطای session_start در نصب جوملا3 - Reza Ganji - ۲۸-۱۱-۱۳۹۴ ۰۶:۱۲ صبح ممنون از شما نام سایتشون یادم نیست.برام ارسال کنید تا ریست کنم. باتشکر |