پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
چگونه ساب دامین را بجای دامین اصلی قرار دهیم؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: چگونه ساب دامین را بجای دامین اصلی قرار دهیم؟ (/thread-19219.html)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: چگونه ساب دامین را بجای دامین اصلی قرار دهیم؟ - 3D Animation - ۸-۱۱-۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ صبح

احتراما اطلاعات خدمتتون ارسال شد.خیلی لطف میکنید..ممنون

RE: چگونه ساب دامین را بجای دامین اصلی قرار دهیم؟ - 3D Animation - ۹-۱۱-۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ صبح

جناب پوردریایی تشریف ندارید؟؟؟

RE: چگونه ساب دامین را بجای دامین اصلی قرار دهیم؟ - Pourdaryaei - ۹-۱۱-۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ صبح

انجام شد - یادم رفت دیشب بهتون بگم

RE: چگونه ساب دامین را بجای دامین اصلی قرار دهیم؟ - 3D Animation - ۹-۱۱-۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ صبح

خیلی ممنون....لطف کردید....احتراما یوزر پسورد جوملای جدید رو مرحمت میکنید؟؟؟
- ببخشید الان باید sp transform رو روی جوملای جدید نصب کنیم تا انتقالات رو انجام بدیم؟؟؟ یا روی جوملای قدیم؟

- و اینکه اگه به جوملای 3.4 آپدیتش نکنیم ایرادی نداره واسه انتقال دیتابیس؟؟؟

RE: چگونه ساب دامین را بجای دامین اصلی قرار دهیم؟ - Pourdaryaei - ۹-۱۱-۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ صبح

اطلاعاتی که خودتون بهم دادید - چیز جدیدی نزدم - افزونه رو روی جوملای جدید باید نصب بشه - فکر میکنم

RE: چگونه ساب دامین را بجای دامین اصلی قرار دهیم؟ - 3D Animation - ۹-۱۱-۱۳۹۴ ۰۴:۳۸ عصر

ممنون جناب پوردریایی عزیز.
احتراما یوزر پسورد دیتابیسی رو ک خدمتتون ارسال کردم رو در قسمت مدیریت وارد میکنم.........وارد نمیشه و میگه کاربر موجود نیست .

RE: چگونه ساب دامین را بجای دامین اصلی قرار دهیم؟ - Pourdaryaei - ۹-۱۱-۱۳۹۴ ۰۶:۴۸ عصر

فایل configuration.php رو باز کنید و ببینید چه اطلاعاتی وارد کردم ، یادم نیست چون یکسری اطلاعات رو اشتباه داده بودید - مستقیم از دیتابیستون برداشتم

RE: چگونه ساب دامین را بجای دامین اصلی قرار دهیم؟ - 3D Animation - ۹-۱۱-۱۳۹۴ ۰۷:۰۷ عصر

جناب پوردریایی پسورد رو توی فایل configuration پیدا کردم ولی یوزرنیم چطوری پیدا میشه توش؟؟ احتراما فایل رو پیوست کردم

RE: چگونه ساب دامین را بجای دامین اصلی قرار دهیم؟ - hsmtech - ۱۰-۱۱-۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ صبح

با درود!
و البته عرض معذرت از جناب آقای پوردریایی عزیز
در سطر 70 از فایل پیکربندی:
کد:
public $user = 'نام کاربری شما';

RE: چگونه ساب دامین را بجای دامین اصلی قرار دهیم؟ - 3D Animation - ۱۰-۱۱-۱۳۹۴ ۰۲:۲۹ صبح

ممنون.....مراحل جایگزینی ساب دامین بجای دامین اصلی را میشه توضیح بدید البته بزرگواری میکنید...ممنون میشم