![]() |
|
نیاز به کامپوننت JS Jobs کاملا فارسی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نیاز به کامپوننت JS Jobs کاملا فارسی (/thread-19144.html) صفحهها: 1 2 |
RE: نیاز به کامپوننت JS Jobs کاملا فارسی - 3D Animation - ۲۶-۱۰-۱۳۹۴ ۰۷:۱۹ عصر ممنون....... جناب پوردریایی درکنترل پنل تشریف ببرید یک مجموعه...با یک شغل یا یک شرکت با حروف فارسی ایجاد کنید ببینید ب علامت سوال ؟؟؟؟؟ تبدیل نمیشن؟؟ RE: نیاز به کامپوننت JS Jobs کاملا فارسی - Pourdaryaei - ۲۷-۱۰-۱۳۹۴ ۰۴:۲۵ صبح متاسفانه امروز همش بیرون بودم نتونستم چکش کنم ، انشالله شب اکه بتونم بررسی میکنم RE: نیاز به کامپوننت JS Jobs کاملا فارسی - Pourdaryaei - ۲۷-۱۰-۱۳۹۴ ۰۷:۱۹ صبح والا تا جایی که من تونستم باهاش کار کنم مشکلی نداشت ، نمیدونم دیگه ... شاید بید دیتابیست رو دستی UTF-8 کنی RE: نیاز به کامپوننت JS Jobs کاملا فارسی - 3D Animation - ۲۷-۱۰-۱۳۹۴ ۰۴:۰۹ عصر حتی مجموعه های پیش فرضی ک توش هست رو وقتی ب فارسی تغییر میدم Eror میده !!! باشه تشکر...مرسی ک وقت گذاشتید.ممنون |