![]() |
|
درخواست آکاردیون عمودی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درخواست آکاردیون عمودی (/thread-18911.html) صفحهها: 1 2 |
RE: درخواست آکاردیون عمودی - ghasminia - ۱۲-۹-۱۳۹۴ ۰۸:۳۱ عصر خب یکیشو انتخاب کنید براتون تبدیل کنم به ماژول :) RE: درخواست آکاردیون عمودی - shervinam - ۱۲-۹-۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ عصر خیلی خیلی مممنون قربون دستتون راستش من دنبال یه همچین چیزی بودمcss3-horizontal-accordion که البته فکر می کردم خودشم مثلا وقتی آدم موس رو روش حرکت میده اسلاید عوض شه یعنی دیگه به کلیک کردن رو هر کدومش نیاز نباشه ولی همین هم خیلی خوبه فدای شما ... مرسی RE: درخواست آکاردیون عمودی - ghasminia - ۱۳-۹-۱۳۹۴ ۰۵:۴۱ صبح خدمت شما : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: درخواست آکاردیون عمودی - shervinam - ۱۳-۹-۱۳۹۴ ۰۹:۰۴ صبح خیلی خیلی خیلی مممممنون .... دست شما درد نکنه ولی یه سوال اسم این ماژول چیه ؟؟ کجا میره ؟؟ پیغام نصب موفقیت آمیز هم میده ولی تو ماژول ها هر چی دنبالش می گردم نیست من از جوملا3 استفاده می کنم ببخشید من اینقدر مزاحم میشم و اینقدر کم سوادم بازم ممنون از شما.... RE: درخواست آکاردیون عمودی - shervinam - ۱۳-۹-۱۳۹۴ ۰۹:۱۰ صبح آهان پیداش کردم ولی نمی تونم توش مطلب بذارم فقط میشه عکس گذاشت اینهمه هم شما تو زحمت افتادی ولی نمیشه توش مطلب گذاشت خیلی گشتم یه افزونه اکاردیون پیدا کنم توش بشه مطلب بذارم و اینجوری عمودی باشه نه افقی RE: درخواست آکاردیون عمودی - ghasminia - ۱۵-۹-۱۳۹۴ ۰۶:۱۹ صبح دوستم گلم من به شما 5 مدل اکردئو دادم که هم عمودی داخلش بود هم افقی شما دقیقا رفتی افقی رو انتخواب کردی که قابیت عکس داره فقط . درست انتخاب کن که این مشکلت برات پیش میاد . تا پایان هفته اصلاح میکنم میذارم |