![]() |
|
تغییر زمینه قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تغییر زمینه قالب (/thread-1845.html) صفحهها: 1 2 |
RE: تغییر زمینه قالب - مرتضی محمدجانی - ۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۴۳ صبح من موارد را چک کردم ولی باز هم فقط در صفحه اول پس زمینه دارم و در دیگر صفحات نه شما یه چک کنید RE: تغییر زمینه قالب - شاهین سمیع عادل - ۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۵۷ صبح مستقیما از کد: کد: .article-content {استفاده کنید . یعنی عبارت contentpaneopen. را حذف کنید ببینید مشکل حل می شود ؟ RE: تغییر زمینه قالب - مرتضی محمدجانی - ۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۰۴ صبح در بعضی جاها درست شده مثلا در ثبت نام و صفحاتی که با فرم ساز ها ایجاد کردم کار نمیکنه و در صفحه شماره حساب هم مطالب از زمینه زده بیرون ![]() من اطلاعات کاربری رو پ خ میکنم لطف کنید یک نگاه بندازید ![]() تشکر میکنم
RE: تغییر زمینه قالب - شاهین سمیع عادل - ۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ صبح مشکل در پیغام خصوصی حل شد . راه حل : تغییر ساختار قالب و کدنویسی های مربوطه RE: تغییر زمینه قالب - مرتضی محمدجانی - ۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۸:۰۰ صبح واقعا این دکمه تشکر برای تشکر کردن کافی نیست خیلی ممنون از اینکه از وقتتون زدید و به مشکل من رسیدگی کردید تشکر میکنم با آرزوی موفقیت شما ![]() باز هم مشکل ![]() با مرورگر ie بعضی جاهاش مشکل پیدا کرده مثلا فرم هایی که ساختم محو میشون و بهم خوردن باید اسکرول را به سمت چپ بکشی تا فرم رو ببینید بعدهم قسمت پرسش و پاسخ در قسمت صفحه اول وقتی روشون کلیک میکردی به صورت کشویی باز و بست همیشد ولی العان همشون به صورت باز هستند البته در فایر فاکس همه چی به خوبی کار میکنه ولی در ie نه متاسفانه |