![]() |
|
مشکل ارور 403 ومپ سرور - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل ارور 403 ومپ سرور (/thread-18425.html) صفحهها: 1 2 |
RE: مشکل ارور 403 ومپ سرور - shervin_20 - ۷-۶-۱۳۹۴ ۰۵:۰۱ صبح بله . من هم دقیقا طبق همون آموزش پیش رفتیم و محتویات فایل phpmyadmin.conf به شرح ذیل میباشد : Alias /phpmyadmin "c:/wamp/apps/phpmyadmin3.5.1/" # to give access to phpmyadmin from outside # replace the lines # # Order Deny,Allow # Deny from all # Allow from 127.0.0.1 # # by # # Order Allow,Deny # Allow from all # <Directory "c:/wamp/apps/phpmyadmin3.5.1/"> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride all Order Deny,Allow Allow from all Allow from 127.0.0.1 ::1 </Directory> نکند اشتباه متوجه شدم ؟ اگر اشتباه پیش رفتم لطف کیند بفرمائید باید چه کاری کنم !!! جناب توکلی پاسخ تیکت ذیل را می دانید ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل ارور 403 ومپ سرور - shahryar warez - ۷-۶-۱۳۹۴ ۰۵:۴۵ صبح دوست عزیز من ویندوز ندارم وگرنه تست می کردم این مورد رو ولی شما می تونید از xamp استفاده کنید درسته نسخه 64 نیست ولی 32 نصب کنید ایزی پی اچ پی نصب کنید وب سرور ( از شرکت دیگه هست که تجاری هست ) استفاده کنید از mamp استفاده کنید ( لوکال هاست خوبی هست ) انقدر لوکال هاست هست که مشکلات شما رو خیلی ساده حل می کنه RE: مشکل ارور 403 ومپ سرور - hamzeh12hh - ۷-۶-۱۳۹۴ ۰۷:۱۶ عصر من روی ویندوز 8.1 از ومپ استفاده میکنم و مشکلی روش وجود نداره ویندوزم 64 بیته و نرم افزار ومپ ی نسخه قدیمی ازش دارم ک در حدی قدیمیه ک جوملا 3 رو ساپورت نمیکنه فکر نمیکنم مشکل شما مربوط به ویندوز باشه در هر صورت راهی هم برای برطرف کردنش نمی دونم |