پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ذخیره نشدن تغییرات در قالب پلاس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: ذخیره نشدن تغییرات در قالب پلاس (/thread-18004.html)

صفحه‌ها: 1 2

RE: ذخیره نشدن تغییرات در قالب پلاس - neda.sattari - ۱۶-۳-۱۳۹۴ ۰۶:۴۹ صبح

یعنی با عوض کردن ویندوز کش dNS خالی نمیشه؟؟؟؟؟؟ !!!!! من ویندوز عوض کردم بازم نشده ولی باز این کارو انجام میدم فک نمیکنم مشکل این باشه بیشتر از مطرح کردن این سوال عجیب بودن موضوع بود!!!!

RE: ذخیره نشدن تغییرات در قالب پلاس - autopayamak - ۱۶-۳-۱۳۹۴ ۰۶:۵۵ صبح

شما با یک آی پی خاص وارد هاست میشید و لاگین می کنید.
آی پی کامپیوتر شما تو هاست کش شده. طبق گفته خودتون در کامپیوترهای دیگه این مشکل رو ندارید. پس متوجه هستید که مشکل ربطی به جوملای شما نداره. حتی اگه از **شکن هم استفاده کنید تو همین کامپیوتر می بینید که مشکلی نخواهید داشت

RE: ذخیره نشدن تغییرات در قالب پلاس - neda.sattari - ۱۶-۳-۱۳۹۴ ۰۶:۵۶ صبح

یعنی با عوض کردن ویندوز کش dNS خالی نمیشه؟؟؟؟؟؟ !!!!! من ویندوز عوض کردم بازم نشده ولی باز این کارو انجام میدم فک نمیکنم مشکل این باشه بیشتر از مطرح کردن این سوال عجیب بودن موضوع بود!!!

این کار و انجام دادم ولی مشکل بر طرف نشد.

RE: ذخیره نشدن تغییرات در قالب پلاس - Pourdaryaei - ۱۶-۳-۱۳۹۴ ۰۷:۰۲ صبح

یک سوال
اون سیستمهایی که الان دقیقا با همین سایتی که مشکل دارید رفتید و چک کردید و جواب هم میده ، قبلا ً هم با اون سایتها رفته بودید ؟ یا اینکه بعد از اینکه مشکل برخوردید با سیستم دیگه چک کردید .
برداشت من اینطوریه که شاید اون سیستمها فایل جاوای سالم رو تو کش دارند و آدرسی که برای ذخیره داده میدید رو درست ریدایرکت میکنند .
ولی سیستم شما این مشکل رو داره ؛ اگر فایل جاوایی رو دستکاری کردید و آدرسی اشتباه شده
لینک زیر رو ببینید :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد یک مطلب دیگه ؛ شما دقیقا با همین قالب روی یه سایت دیگه هم ازش استفاده میکنید ؟
نمیتونید اون قالب رو کپی کنید و جایگزین این قالب مشکلدار کنین . شاید مشکل زودتر حل بشه

RE: ذخیره نشدن تغییرات در قالب پلاس - neda.sattari - ۱۶-۳-۱۳۹۴ ۰۷:۱۲ صبح

من حتی از یه نت دیگه رفتم که آی پی جدید میده ولی باز نشد!!! اما فیلتر تست میکنم.