![]() |
|
زمان مناسب رفتن به جوملا 3 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: زمان مناسب رفتن به جوملا 3 (/thread-17468.html) صفحهها: 1 2 |
RE: زمان مناسب رفتن به جوملا 3 - sajjad salehi - ۲۰-۱۲-۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ صبح اقا این تاپیک جواب داده شده و داره بی خودی ادامه پیدا میکنه . شما چه افزونه هایی در سایتتون استفاده شده اسم ببرید ، فکر نکنم چیزی باشه کهبرای جوملا 3 نباشه . شما با باقی موندن در 2.5 اولا امنیت سایتتون رو به خطر میاندازید دوما از امکانات جدید جوملا 3 مثل مدیریت بهتر ، امکانات پخش موبایل جوملا 3 ، افزونه های جدید و ... محروم میشید . RE: زمان مناسب رفتن به جوملا 3 - Zudia - ۲۲-۱۲-۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ صبح فکر شما درسته من هم موافقم واسه همینه که IOS 8 تو Iphone 4 هم کار میکنه ! RE: زمان مناسب رفتن به جوملا 3 - gogerd - ۲۴-۱۲-۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ عصر ظاهرا افزونه های بانکی موجود نیست ! اونا رو مد نظرم بود ! مثلا پی لاین RE: زمان مناسب رفتن به جوملا 3 - sajjad salehi - ۲۵-۱۲-۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ عصر خب برای ویرچومارت و جومشاپینگ و خیلی افزونه های دیگه پلاگین بانکی موجود هست. شما افزونهی مورد نظرتون رو بگید . البته بیشترشون پولی هستن غیر از افزونه هایی که آقای سلیمانی قرار دادن . در صورتی که خواستین لینک چند تا سایت رو براتون پیغام خصوصی میکنم . بچه های این سایت هم فکر کنم بتونن براتون افزونه ی بانکی تهیه کنن . اگه افزونه ی مورد نظر امکان پرداخت با پی پال رو داشته باشه تبدیلش به زرین پال هم راحته . |