![]() |
|
درخواست کمک عاجزانه از مدیران سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درخواست کمک عاجزانه از مدیران سایت (/thread-1720.html) صفحهها: 1 2 |
RE: درخواست کمک عاجزانه از مدیران سایت - مرتضی محمدجانی - ۱۷-۵-۱۳۹۰ ۰۸:۰۷ عصر برای تغییر پرمیژن در پلسک : >به فایل منیجر برید >در ستون permission مربوط به هر فایل یا فولدر عباراتی مثل rxw یا ... نوشته شده، روش کلیک کنید >در پنجره جدید واردی که نیاز دارید رو علامت بزنید >توجه کنید که اگر r=1 و x=2 و w=3 باشه در نتیجه rxw میشه همون 7 و اگر سه تا rxw کنار هم باشن یعنی 777 یا همون دسترسی کامل. > r=read ، w=write و x=excute بعد نیست این آموزش هم ببنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگر مشکلی بود در خدمتیم
RE: درخواست کمک عاجزانه از مدیران سایت - pop3 - ۱۷-۵-۱۳۹۰ ۰۸:۳۴ عصر من الان از cuteftp استفاده کردم وقتی روی فایل properties را میزنم قسمت permission را نمیاره . مشکل از چیه یعنی مدیر هاست permission را بسته است ؟ RE: درخواست کمک عاجزانه از مدیران سایت - مرتضی محمدجانی - ۱۷-۵-۱۳۹۰ ۰۸:۴۰ عصر اگر به صورت غیر فعال باید بگم بله به احتمال قوی بسته معمولا شرکتهایی که از این پنل برای هاستینگ استفاده می کنند این قسمت را برای یوزر می بندند شما با شرکت هاستینگ بخش پشتیبانی بخواهید تا مشکل را برای شما رفع کنند اگر هیچ گونه اطلاعاتی ندارید در سایت همه فایلها رو حذف کرده دوباره طبق آموزشی که در همین پست قرار دادم نصب کنید تا دیگر مشکلی پیش نیاد RE: درخواست کمک عاجزانه از مدیران سایت - مرتضی محمدجانی - ۱۸-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ صبح دوست عزیز مشکل شما حل شد! کلی از وقتم و گرفت ببنید دوست عزیز مشکل شما این بود که در ابتدا نصب دسترسی ftp و دیگر پوشه ها را بر روی خواندی قرار دادید و غیر قابل نوشتن بود همچنین فایل configuration.php شما دسترسی خواندنی داشت که تنظیمات ذخیره نمیشد . مشکل نصب نشد افزونه ها هم برای سطح دسترسی مثل مشکل بالا ولی اگر از من میشنوید بهتر سیستم را دوباره نصب کنید تا به مشکلات احتمالی برخورد نکنید. موفق باشید |